Biała kiełbasa na święta.

Budowa wędzarni, wędzenie, wyrób wędlin domowych.
Awatar użytkownika

kamilpl82
350
Posty: 383
Rejestracja: piątek, 9 paź 2015, 19:28
Ulubiony Alkohol: Przede wszystkim własny
Status Alkoholowy: Drinker
Lokalizacja: Wielkopolska okolice Leszna
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowanie: 48 razy
Kontakt:

Post autor: kamilpl82 »

JasnyPierun pisze:A to można cokolwiek bez peklo?
Do białej kiełbasy peklo się nie daje bo wychodzi różowa a nie biała.


PierwszyWolnyLogin Po części masz rację bo biała surowa wyjątkowo szybko się psuje, ale jak znam życie i sklepy to pójdzie do zamrażarki i po świętach będzie już w normalnej cenie. :hahaha:
Po drogach jeździ masa świrów i psychopatów. Pędzą na złamanie karku, nie zważając na nic... Aż czasami trudno mi ich wyprzedzić.
https://www.alkoholeforum.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wędliny Domowe”