Cześć wszystkim, w związku z tym ze pracuje w firmie która produkuje watę cukrowa i przerabiamy dziennie 3 tony cukru, mam do zaoferowania watę cukrowa (odpad po produkcyjny) który idealnie nadaje się do nastawów.
Gdyby ktoś był zainteresowany to w grę wchodzi albo odbiór osobisty (okolice Katowic ) lub wysyłka paletowa.
Cena 2,5 zł za kilogram.
Regulamin forum
1. Umieszczamy tu tylko krótkie ogłoszenia o kupnie, sprzedaży bądź innej formie wymiany towaru.
2. Posty/tematy będą automatycznie kasowane po dwóch tygodniach (14 dni) od napisania!
3. Ogłoszenia mogą zamieszczać wszyscy zarejestrowani użytkownicy.
4. Sprzedając przedmiot umieść: zdjęcia, minimalny opis oraz cenę, są to dane obowiązkowe, ogłoszenia bez nich będą kasowane.
5. Każde ogłoszenie koniecznie w nowym/osobnym temacie! (Chodzi o porządek i przejrzystość aukcji)
Nazywając temat z ogłoszeniem, postępujcie według następujących zasad:
wzór: [PREFIKS] Nazwa przedmiotu
przykłady: [SPRZEDAM] chłodnica szklana 40cm, [ODDAM] metr rurki miedzianej, [KUPIĘ] bule do wina 35 litrów, [ZAMIENIĘ] Siekierkę na kijek
6. Wystawiający i zainteresowany dogadują się miedzy sobą.
7. Obowiązuje zakaz sprzedaży artykułów alkoholowych.
8. Obowiązuje zakaz sprzedaży ciągłej (stałej i regularnej). Ogłoszenie powinno dotyczyć jednego lub maks. kilku sztuk danego przedmiotu i mieć znamiona sprzedaży okazjonalnej. Osoby prowadzące stałą sprzedaż odsyłamy na portale ogłoszeniowe (olx.pl,sprzedajemy.pl).
9. Wyłączenie z odpowiedzialności: Administracja forum AD nie ponosi żadnej odpowiedzialności za wystawione przedmioty, ich stan techniczny, ewentualne niebezpieczeństwo na jakie mogą narazić one użytkowników forum oraz inne okoliczności nieprzewidziane w wykorzystaniu tychże przedmiotów. Nie bierzemy odpowiedzialności także za nierzetelnych, nieuczciwych użytkowników forum. Prosimy jednak o zgłaszanie oszustów, pomoże to w przyszłości uniknąć nieprzyjemności innych użytkownikom.
10. Ogłoszenia naruszające regulamin będą usuwane.
1. Umieszczamy tu tylko krótkie ogłoszenia o kupnie, sprzedaży bądź innej formie wymiany towaru.
2. Posty/tematy będą automatycznie kasowane po dwóch tygodniach (14 dni) od napisania!
3. Ogłoszenia mogą zamieszczać wszyscy zarejestrowani użytkownicy.
4. Sprzedając przedmiot umieść: zdjęcia, minimalny opis oraz cenę, są to dane obowiązkowe, ogłoszenia bez nich będą kasowane.
5. Każde ogłoszenie koniecznie w nowym/osobnym temacie! (Chodzi o porządek i przejrzystość aukcji)
Nazywając temat z ogłoszeniem, postępujcie według następujących zasad:
wzór: [PREFIKS] Nazwa przedmiotu
przykłady: [SPRZEDAM] chłodnica szklana 40cm, [ODDAM] metr rurki miedzianej, [KUPIĘ] bule do wina 35 litrów, [ZAMIENIĘ] Siekierkę na kijek
6. Wystawiający i zainteresowany dogadują się miedzy sobą.
7. Obowiązuje zakaz sprzedaży artykułów alkoholowych.
8. Obowiązuje zakaz sprzedaży ciągłej (stałej i regularnej). Ogłoszenie powinno dotyczyć jednego lub maks. kilku sztuk danego przedmiotu i mieć znamiona sprzedaży okazjonalnej. Osoby prowadzące stałą sprzedaż odsyłamy na portale ogłoszeniowe (olx.pl,sprzedajemy.pl).
9. Wyłączenie z odpowiedzialności: Administracja forum AD nie ponosi żadnej odpowiedzialności za wystawione przedmioty, ich stan techniczny, ewentualne niebezpieczeństwo na jakie mogą narazić one użytkowników forum oraz inne okoliczności nieprzewidziane w wykorzystaniu tychże przedmiotów. Nie bierzemy odpowiedzialności także za nierzetelnych, nieuczciwych użytkowników forum. Prosimy jednak o zgłaszanie oszustów, pomoże to w przyszłości uniknąć nieprzyjemności innych użytkownikom.
10. Ogłoszenia naruszające regulamin będą usuwane.
-
Autor tematu - Posty: 2
- Załączniki

Ostatnio zmieniony wtorek, 14 mar 2023, 08:03 przez Qba, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Załączniki
Re: Sprzedam Cukier ;)
Z ciekawości:
Jaką objętość ma, powiedzmy 100 kg waty cukrowej? Zakładam, że sprasowanej.
Jaką objętość ma, powiedzmy 100 kg waty cukrowej? Zakładam, że sprasowanej.
-
- Krótko o sobie: Nie produkuję, nie sprzedaję - tworzę. Jestem artystą.
- Ulubiony Alkohol: Nie ma takiego.
- Załączniki
Re: Sprzedam watę cukrowa (odpad po produkcyjny)
Ciekawe, jaką to będzie miało wydajność z 1kg 

"Gdy chcesz mieć przyjaciół, mów tylko piękne słowa. Mów prawdę prosto w oczy, wtedy poznasz swego wroga"
-
- Załączniki
Zdjęcie by sporo wyjaśniło. Co do wydajności to zakładam że taka sama jak ze zwykłego cukru. Łatwo to sprawdzić rozpuszczając np w litrze 100g i zmierzyć blg.
-
- Krótko o sobie: Nie produkuję, nie sprzedaję - tworzę. Jestem artystą.
- Ulubiony Alkohol: Nie ma takiego.
- Załączniki
Gdybym przerabiał cukier - nie zastanawiałbym się. Tym bardziej, że mieszkam w okolicy. Najwidoczniej ludzie wolą cukier od owada za 4.5zl w promocji i z ograniczniem 10kg na wózek.
@pachol99, prosimy o więcej szczegółów
@pachol99, prosimy o więcej szczegółów

"Gdy chcesz mieć przyjaciół, mów tylko piękne słowa. Mów prawdę prosto w oczy, wtedy poznasz swego wroga"
-
- Załączniki
Ja jestem wstępnie zainteresowany, tylko daj faktycznie więcej szczegółów albo zdjęcie.
W ostateczności wezmę testowe 10kg
Wysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka
W ostateczności wezmę testowe 10kg

Wysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka
-
- Załączniki
Też bym był zainteresowany prosze o wiecej szczegółów
-
- Załączniki
Gdyby się pojawiły konkrety to i ja pewnie bym przytulił coś z tej puli. O ile oczywiście towar nadaje się do naszych celów. Do Katowic mam rzut beretem.
Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka
-
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem, który ma więcej radości z dawania niż z brania.
- Ulubiony Alkohol: niepospolity i najlepiej bez banderolki; poszukiwania ciągle trwają...
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Załączniki
Myślę, że oferent nie ma problemu ze zbytem i nie zagląda za często na forum.
Pisać PW - może odpowie. Koledzy już odbierają watę, narzekają, że objętościowa
Pisać PW - może odpowie. Koledzy już odbierają watę, narzekają, że objętościowa

Pozdrawiam,
Waldek
Waldek
-
- Załączniki
Myślę że sprzedawca nie będzie chciał się bawić w małe paczki , zapewne dlatego napisał o wysyłce paletowej . Wata jednak objętościowo sporo miejsca zajmuje , a waga nie duża . Więc odbiór raczej osobisty