Śmierdzący spirytus

Technologia najprostszych nastawów opartych na cukrze.

wowa50
30
Posty: 46
Rejestracja: poniedziałek, 17 gru 2012, 20:44
Podziękował: 5 razy

Post autor: wowa50 »

no to kamień z serca...;))precz z jakąkolwiek chemią!!!....:)
koncentraty wina
Awatar użytkownika

MASaKrA_Domingo
1000
Posty: 1047
Rejestracja: wtorek, 31 mar 2020, 21:29
Krótko o sobie: Uczmy się nie wyważać otwartych drzwi.
Ulubiony Alkohol: Czysta
Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
Lokalizacja: Kraków
Podziękował: 47 razy
Otrzymał podziękowanie: 175 razy
Re: Śmierdzący spirytus

Post autor: MASaKrA_Domingo »

Dlaczego? Wszystko, co nas otacza to chemia. Żyjesz dzięki chemii.
Kega warto zasypać raz na jakiś czas sodą oczyszczoną - usuwa zapachy i czyści go z różnych przypalonych lub zaschłych syfków.
Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nastawy cukrowe”