90% soku owocowego

...na wszystkim da się nastawić "zacier".

Autor tematu
DonMaliniacco
2
Posty: 2
Rejestracja: sobota, 31 sie 2013, 09:26

Post autor: DonMaliniacco »

Witam

Mam możliwość zorganizowania 20litrow 90% soku owocowego. Składa sie to z 65% soku z winogron, 15% soku z jabłek i 10% czarnej jagody. Jest to dosładzane I trochę cytryny w tym siedzi. Niestety konserwowane to jest (sorbinian potasu)

Jako, ze jestem zupełnym żółtodziobem w kwestiach psocenia prosił bym doświadczonych psotnikow o opinie, czy ma szanse to to ruszyc? Nie wiem ile tam siedzi cukru, bo przed powiedzeniem " tak, chce ten sok" I sprawdzeniem chciałem zasięgnąć opinii. Jak myslicie? Da to rade?
koncentraty wina

all1
5
Posty: 9
Rejestracja: środa, 3 lip 2013, 15:00
Re: 90% soku owocowego

Post autor: all1 »

Rozumiem, że "zorganizowanie" nie wiąże się z żadnymi kosztami :) W takim przypadku bierz w ciemno, nawet jak będziesz musiał dosłodzić to i tak może coś ciekawego wyjść.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zaciery i nastawy z różnych rzeczy”