Witam
Na początek chciałem się przedstawić na imię mam Tomek pochodzę z gór Świętokrzyskich moja przygoda z gotowaniem trwa kilka lat najpierw zaczynałem od metody potstil czyli zwykłego garczka może niebył taki zwykły bo to była kannka KO plus szklany deflegmator szklany odstojnik szklana chłodnica gotowało się do 80-82% po czym stwierdziłem że to nie jest to co potrzeba zaczołem się rozglądać za czymś lepszym chodziło o jakość i tak powstał mój nowy garczek keg KO 33l. po aromacie spożywczym kolumna KO 2cale 130 cm.długości ,100cm.wypełnienia zmywakami nierdzewnymi,6 zimnych palców fi 16,termometr z rozdzielczością 0,1st.I to urządzenie spełniło moje oczekiwania związane z robieniem dobrej 96% okowitki.Może coś podpowiem może się coś nowego dowiem a wiedzy nigdy zadużo.
Tomek1
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy