Gdzie zakupić najlepszy sprzęt do produkcji domowej? Linki do stron, które warto odwiedzić w poszukiwaniu sprzętu.
Regulamin forum
1. Każdy producent/sklep powinien znajdować się w osobnym temacie.
2. Jeżeli chcesz pokazać swój sklep/firmę/produkt zrób to opisując czym się zajmujesz/produkujesz. Temat może mieć jeden aktywny odnośnik do twojej strony www.
3. Poszukiwaczy sprzętów i towarów odsyłamy do działu Targowisko
Ogłoszenie z Katowic. 26kg cukierków za 100zł. W przeliczeniu na kg 3.85zł
Chętny może coś jeszcze urwie z ceny żeby było warto obierać landrynki z papierków
We Wrocławiu w supemarkecie Astra na ul. Horbaczewskiego leży paleta jasnego i paleta ciemnego cukru demerara po 9,90zł za kilogram. Może ktoś skorzysta.
Cukier dokładnie taki jak ten:
https://m.ceneo.pl/17175284
IMG_20230220_1050591676886895908.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony wtorek, 28 lut 2023, 22:32 przez Qba, łącznie zmieniany 1 raz.
Słody coraz droższe, jeśli ktoś szuka do zatarcia podstawowego słodu Pils to na olx chłopak sprzedaje Vikinga w oryginalnych workach 25kg
80zl plus 5zl za paczkomat OLX
Co masz na myśli pisząc przesyłka olx paczkomat 5zł? W żadnym z jego ogłoszeń nie ma dodanej przesyłki.
Czy brał ktoś od niego słód?
Kiedyś pisałem ale dostałem niegramatyczną odpowiedź i odpuściłem.
Kiedyś też napisałem do sprzedającego ten słód z prośbą o przesyłkę Olx.
Niby odpisał ,że wystawi takie ogłoszenie z przesyłką ,ale się nie doczekałem.
Jak uda wam się zakupić to dajcie znać .
Tak udało się kupić dwa worki . Faktycznie styl pisania jest dość mało gramatyczny . A problemy z przesyłką OLX występują od jakiegoś czasu , sam to przerabiam . Dodajesz przesyłkę a nikt jej nie widzi , trzeba pisać na saport . W każdym razie słód jest ok .
Dzisiaj w Biedronce widziałem skrobie ziemniaczaną po 4,99 przy zakupie dwóch, ale nie spojrzałem czy jest jakiś limit Ostatnio było bez limitu Promocja do 26.03
W Broniszach pod Warszawą jest parę palet przeterminowanego soku jabłkowego do odbioru. Paleta 120x80x160 ponad 700kg. Sok pakowany w litrowe tetrapaki. Można zamawiać kuriera i wysyłać etykiety, Kontakt pod telefonem bardzo dobry. Z moich info minium 5 palet już poszło . Zamawiałem przez najtanszepalety.pl - transport PALLEXem między 160 a 210 zł za paletę w zależności od miejsca dostawy.
Info dzięki uprzejmości kolegi Gary1966
Ostatnio zmieniony środa, 17 maja 2023, 00:46 przez manowar, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszego nie przepijam, drugiego zresztą też, trzeciego i czwartego, i piątego też nie!
Na kolorowe drinki wiem, że jest teraz moda, dla mnie drink najlepszy to spirytus plus woda!
Keg 20l 3 sztuki za 60pln, chętnie bym jednego przygarnał, ale odbiór wyłącznie osobisty, wiec mam 600km, także gdyby ktoś z gdańska był tak miły i poratował
Dziś miałem dostawę. Wyglądają jak na zdjęciu. Na pewno coś da się z nich zrobić
Do handlu już nie bardzo, bo kryształki cukru na wierzchu. W smaku słodkie, z nutą kwaskowości.
Rodzynki.jpg
Zabieranie bogatym i dawanie biednym pozbawia jednych i drugich motywacji do pracy.
2,50zł/1kg to Cena bardzo dobra - tylko szkoda, że minimalne zamówienie to 10t
1t może przez kilka lat bym przerobił ale 10t to zapas chyba na całe życie
Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony środa, 21 cze 2023, 19:49 przez Darnix, łącznie zmieniany 1 raz.
22.06-25.06 jest promocja na skrobię w Biedronce. Drugie opakowanie za połowę ceny. Przy zakupie wielokrotności dwóch wychodzi 4.50 za kg. Max 10 dziennie na kartę.