Dadvido
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
Cześć mam na imię Dawid i pochodzę z podkarpacia. Po 3 latach czytania i próbowania swoich sił w naszym hobby czas się przywitać. Dlaczego dopiero teraz? Jako nowicjusz nie miałem nic do powiedzenia, a na większość banalnych pytań odpowiedzi już padły. Resztę starałem się rozwiązać sam. Jako że obsługa kolumny i tworzenie spirytusu z cukru okazała się banalna i powtarzalna w ubiegłym roku postawiłem poprzeczkę wyżej. Gdzieś przeczytałem że jak raz spróbuję się wódki ze zboża nie wróci się do cukru. I to był strzał w dziesiątkę. Próbowałem sił w zacieraniu, obecnie działam na chińskich koji (ze względu na małą pracochłonność) i uczę się kolumny półkowej. Zrobiłem też kilka win, a w nie długim czasie spróbuję zrobić pierwszego brewkita.