Poradnik YouTube
-
- Posty: 4941
- Rejestracja: niedziela, 25 kwie 2010, 09:02
- Krótko o sobie: lubię cos sposocić, a potem to wypić( w doborowym towarzystwie)
- Ulubiony Alkohol: Chivas Regal, dobra psotka, czasem mineralka gazowana
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 561 razy
- Otrzymał podziękowanie: 848 razy
Re: Poradnik YouTube
Taki poradnik i film mógłby opublikować ktoś kto nie mieszka w kraju gdzie destylacja jest zabroniona.
Może i to jest pomysł ale zbyt ogólnikowy i uniweresalny.
Tylko nie w naszym hobby. To nie kulinaria i przepisy na rybę po Grecku.
Wyobrażasz sobie jakby szybko takiego kogoś zamknęli?
Makłowicz bimbrowniczy.
Lepiej siedzieć cicho i robić swoje.
Po cichutku w piwnicy.
Przecież nie pokażesz swojego destylatora na całym rynku w biały dzień.
Aa jeden poradnik jest...zacier z Coca Coli.
Klasyk.
Przecież każdy ci tu podpowie i doradzi czy nie tak?
Może i to jest pomysł ale zbyt ogólnikowy i uniweresalny.
Tylko nie w naszym hobby. To nie kulinaria i przepisy na rybę po Grecku.
Wyobrażasz sobie jakby szybko takiego kogoś zamknęli?
Makłowicz bimbrowniczy.
Lepiej siedzieć cicho i robić swoje.
Po cichutku w piwnicy.
Przecież nie pokażesz swojego destylatora na całym rynku w biały dzień.
Aa jeden poradnik jest...zacier z Coca Coli.
Klasyk.
Przecież każdy ci tu podpowie i doradzi czy nie tak?
pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
-
- Posty: 4941
- Rejestracja: niedziela, 25 kwie 2010, 09:02
- Krótko o sobie: lubię cos sposocić, a potem to wypić( w doborowym towarzystwie)
- Ulubiony Alkohol: Chivas Regal, dobra psotka, czasem mineralka gazowana
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 561 razy
- Otrzymał podziękowanie: 848 razy
Re: Poradnik YouTube
Adamie Gie.
Podsunąłeś mimochodem ciekawy pomysł.
Jakby idąc tropem Łukasza Rybarskiego...kojarzysz? I jego kanał YES ponapierdzielać się jak spartolić kompletnie to by było ciekawe.
Sam bym wystąpił przed kamerąi zrobił słynne 1410.
Tylko bym zrobił 1450
Dowalił więcej drożdży.
Oczywiście bym to puścił na zardzewiałym kotle z rurką prxyklejoną plasteliną. No i degustował prosto z chłodnicy.
Ku przestrodze innym.
A dla ciebie wklejam link abyśmy pooglądali i pośmieli się razem.
Facet tak podchodzi z humorem do tematu że jest naprawdę przyjemnie popatrzeć.
Podsunąłeś mimochodem ciekawy pomysł.
Jakby idąc tropem Łukasza Rybarskiego...kojarzysz? I jego kanał YES ponapierdzielać się jak spartolić kompletnie to by było ciekawe.
Sam bym wystąpił przed kamerąi zrobił słynne 1410.
Tylko bym zrobił 1450
Dowalił więcej drożdży.
Oczywiście bym to puścił na zardzewiałym kotle z rurką prxyklejoną plasteliną. No i degustował prosto z chłodnicy.
Ku przestrodze innym.
A dla ciebie wklejam link abyśmy pooglądali i pośmieli się razem.
Facet tak podchodzi z humorem do tematu że jest naprawdę przyjemnie popatrzeć.
pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............