Nastaw z kompotów.
-
Autor tematu - Posty: 79
- Rejestracja: poniedziałek, 16 wrz 2013, 12:26
- Krótko o sobie: Żyje i jest Oki.
- Ulubiony Alkohol: Byle nie ze sklepu.
- Status Alkoholowy: Producent Domowy
- Lokalizacja: Południe Polski.
- Podziękował: 1 raz
Witam.Proszę o poradę,zrobiłem nastaw z kompotów z czarnej porzeczki.Nastaw dobiega końca.Posiadam aabratka z płaszczem i mam pytania.Czy mając zbiornik z płaszczem nastaw oczyścić czy wlać całą gęstą pulpę ?.Czy proces prowadzić tylko na sprężynkach miedzianych w buforze(bez sprężynek nierdzewnych)?Chciałbym otrzymać jak najwięcej walorów smakowych.Proszę o wyrozumiałość i dziękuję za pomoc.
-
- Posty: 2918
- Rejestracja: środa, 6 mar 2019, 20:40
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Owocówki
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 129 razy
- Otrzymał podziękowanie: 552 razy
-
- Posty: 2918
- Rejestracja: środa, 6 mar 2019, 20:40
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Owocówki
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 129 razy
- Otrzymał podziękowanie: 552 razy
-
- Posty: 2918
- Rejestracja: środa, 6 mar 2019, 20:40
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Owocówki
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 129 razy
- Otrzymał podziękowanie: 552 razy