Technologia najprostszych nastawów opartych na cukrze.
Awatar użytkownika

MASaKrA_Domingo
100
Posty: 149
Rejestracja: wtorek, 31 mar 2020, 20:29
Krótko o sobie: Uczmy się nie wyważać otwartych drzwi.
Ulubiony Alkohol: Czysta
Status Alkoholowy: Producent Nalewek
Lokalizacja: Kraków
Załączniki
Re: Czas fermentacji a temperatura zewnętrzna

Postautor: MASaKrA_Domingo » wtorek, 30 cze 2020, 12:10

No właśnie nie. Jedna zwykła paczka drożdży turbo na 25l plus DAF.
Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach!


alembiki
Rabaty dla użytkowników forum AD w sklepie po podaniu loginu z forum!

Wróć do „Nastawy cukrowe”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości