Bolek wita Wszystkich i pozdrawia pijac za Wasze zdrowie!
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
Witam bardzo serdecznie. Mam na imie Jacek ( Bolek ). Ciesze sie ze moge uczesticzyc w tak ciekawym forum jak Wasze. Kilka win (np. z czarnego bzu) oraz pewne prostej budowy "aparatury" mam juz w swoim dorobku. Traktuje to jako fajne i pozyteczne hobby, gdzie jakość (oraz smak) "produktu" końcowego jest jego najważniejszą cechą. Z checia podziele sie swoimi uwagami z Kolegami, jak i mam nadzieje że moze uda mi sie wniesc "coś" konstruktywnwgo do tego Forum. Wznoszę toast na powitanie i za Wasze zdrowie! Pozdrawiam, Bolek
Ostatnio zmieniony wtorek, 29 cze 2010, 15:33 przez Zygmunt, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Kosmetyka
Powód: Kosmetyka
-
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Wszystkie domowe
- Status Alkoholowy: Winiarz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy