

- Czy jest możliwość coś z tego zrobić (słyszało się ze ze wszystkiego co ma cukier da się uzyskać alkohol ) jeśli tak to :
-Czy zna ktoś jakiś przepis na zrobienie z tego zacieru
- Jaki alkohol można by było z tego ukręcić (chodzi mi o ilość %)
-Jaki okres czasu jest na to potrzebny , dodatki rodzaj drożdży itp
-Jakieś porady dla lajkonika

A teraz o produkcie jest napisane , że sok jest w 100% z owoców z granatu , pasteryzowany.
Wartości odżywcze :
węglowodany 15g/100 ml (w tym cukry 14,8g)
białko 0,3g/100ml
sól 0,01g /100ml
I najważniejsza kwestia soki te są po terminie około 1 rok , leżały w chłodnym , suchym , zaciemnionym miejscu . Nie widać w nich żadnej pleśni ani nic podobnego , nie były otwierane.
Za wszystkie rady oraz odpowiedzi dziękuję . Pozdrawiam wszystkich użytkowników oraz administrację .