Dziś rano dostałem od Allegro wiadomość, że sprzedający złożył wyjaśnienia w rozpoczętym przeze mnie sporze. Czego się z tej odpowiedzi dowiedziałem, to to co pisaliście tutaj (że przenosili sklep do Krakowa i mieli jakieś tam problemy), dostałem też numer nadania przesyłki która została nadana 16.02.2016, po sprawdzeniu tego numeru okazało się, że puścili to najtańszą przesyłką ekonomiczną i to jeszcze po południu (po 15 dla ścisłości), co poskutkowało wyjściem z poczty dopiero dnia następnego (wg. informacji ze strony śledzenia Poczty Polskiej)...
Jestem mocno rozczarowany obsługą w tym "sklepie", nie dość, że z wysyłką zwlekali prawie miesiąc, to jeszcze zamiast przyśpieszyć przesyłkę i nadać ją priorytetem, to nie bo po co - "czekał miesiąc, to niech poczeka jeszcze tydzień (bo po drodze weekend i poczta nie dostarcza paczek...)" - no trudno, ale z mojej strony to się na pewno nie skończy pozytywnymi komentarzami dla tego sklepu...

Edit: 23:26
Przejrzałem przed chwilą listę zakupów od destylandi bo nie dawało mi to spokoju i przesyłka za która zapłaciłem miała być wysłana priorytetem, natomiast wysłali paczką ekonomiczną... Totalna kpina