Promocje, akcje, konkursy, zabawy oraz inna szczególna działalność którą wspieramy.
Regulamin forum
Jest to specjalne forum przeznaczone do fajnych akcji, dzięki którym można promować różne konkursy, produkty, wydarzenia, spotkania, działania i wiele więcej. Wszystko po to by promować alkoholowe wyroby domowe.
Jeśli chcesz zaproponować coś ciekawego to pisz do nas, zapraszamy!
Krótko o sobie: hymm?? lubię wszystko co samemu zrobię. Wkładam w to dużo serducha. Staram się korzystać z życia pełnymi garściami i co chwilę znajduję nowe hobby, zostają tylko te, które sprawiają mi radochę.
W sumie to zaskoczony byłem Dziękuje bardzo za wyróżnienie i nagrodę, na pewno się przyda. Pozwolę sobie wstawić fotkę z której pochodzi wycięta dynia, która brała udział w konkursie. Jest to jedno z lepszych zdjęć, które udało mi się zrobić.
Clipboard01.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak mogę to pomogę, ale zaznaczam byle czego nie piję.
Krótko o sobie: hymm?? lubię wszystko co samemu zrobię. Wkładam w to dużo serducha. Staram się korzystać z życia pełnymi garściami i co chwilę znajduję nowe hobby, zostają tylko te, które sprawiają mi radochę.
radius pisze:"...Złota Polska Jesień, to niech będzie naprawdę złota "
rokitnik.jpg
Niestety, kolego Radius, to nie jest rokitnik. To żółtoowocowa odmiana ognika szkarłatnego. Piszę to spóźniony mocno, ku przestrodze, bo owoce ognika są niejadalne, a nawet lekko trujące.
Masz rację Dlatego nalewkę zrobiłem z rokitnika, a posta nie poprawiałem, bo zdjęcie mi się podobało Poza tym nigdzie w poście nie napisałem, że to rokitnik