Nastaw z ugotowanych jabłek?

Produkcja koniaku, brandy, śliwowicy, kalwadosu i innych nektarów które można uzyskać z owoców.

ziemba12345
500
Posty: 513
Rejestracja: czwartek, 5 wrz 2013, 05:52
Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
Ulubiony Alkohol: Zimne piwo
Status Alkoholowy: Popijacz Okazyjny
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 31 razy

Post autor: ziemba12345 »

Nic nie stoi na przeszkodzie zeby i Twoje lezakowały z platkami w jakims szkle dluższy czas ;) Trzeba tylko troche cierpliwosci :D Ja zawsze usuwam kraniki z beczek zeby nie korcilo do spuszczania. A beczki trzymam w ciemnej piwnicy zawalone gratami zeby nie chcialo mi sie do nich chodzic :D
A prawda jest tak, ze kazdy robi tak jak mu pozwalaja zasoby finansowe, czasowe i miejsce. Ale w przypadku owocowek warto sie wstrzymac ja k najdluzej z degustacja :piwo:
Awatar użytkownika

Góral bagienny
2500
Posty: 2918
Rejestracja: środa, 6 mar 2019, 20:40
Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
Ulubiony Alkohol: Owocówki
Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
Podziękował: 129 razy
Otrzymał podziękowanie: 552 razy
Re: Nastaw z ugotowanych jabłek?

Post autor: Góral bagienny »

Zasoby finansowe i miejscowe to nie problem :) . Gorzej jest z czasowymi . Jak się mieszka w mieście i weekendy spędza tylko na wsi to brakuje czasu :D
Wszystko co " wyprodukuje " nazywam BIMBERKIEM :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nastawy owocowe”