Cześć.
Do Jaśnie Panujących na tym forum Moderatorów.
W nawiązaniu do mojego poprzedniego postu, który został odrzucony. Nie wiem jak się bezpośrednio z Wami skontaktować ale z pewnością ta informacja do Was trafi.
Nie mam nic wspólnego z żadnym producentem ani dystrybutorem destylatorów. Jestem nowy na forum, chciałbym nabyć sprzęt, więc na bieżąco przeszukuję różne strony. Dlatego starałem się pomóc koledze, który otworzył temat żeby Wasi ulubieńcy go nie naciągali. Widzę jednak, że panuje u Was cenzura na całego. Można tylko wstawiać linki do akceptowanych przez was stron. - na dowód patrz post otwierający temat oraz kolejny chwalący Pana Adama. Po drugie macie OLBRZYMI awers do wyrazu na P! (dowód - w tym temacie odnośnik do strony
dlaczego-na-forum-nie-psocimy-t21350.html pod postem kolegi "jakis1234" - nie omieszkałem zapoznać się z tym tematem) więc nawet strona producenta z tą nazwą jest przez Was zakazana.
Właśnie od niego chcę kupić swój pierwszy destylator automatyczny Aabratek za zbiornikiem z płaszczem (nawiasem mówiąc przeznaczyłem na ten cel niewielką kwotę rzędu 10...). Chciałem o niego zapytać forumowiczów rozwijając ten temat:
1. chciałbym usunąć katalizator zostawiając bufor bo mam za niskie pomieszczenie;
2. czy sterowanie Bolecki czy to drugie odrobinę tańsze?
ale widzę, że nie ma sensu.
Najlepiej od razu mnie zbanujcie jaśnie panujący CENZORZY i głęboko ukryjcie ten post żeby nie wyszedł na światło dzienne.
Z wyrazami szacunku. Sławomir.