2014-10-17 23.53.15.jpg2014-10-17 23.53.15.jpg
Pobrano: 211
Komentarz: Calvados
Zobacz post
Zobacz temat: Owocowe brandy dla początkujących.
2014-11-24 19.57.45.jpg2014-11-24 19.57.45.jpg
Pobrano: 1020
Komentarz: szklanka puree i nawodnione drozdze
Zobacz post
Zobacz temat: [FOTO] Produkcja własnych drożdży.
2014-11-24 23.37.26.jpg2014-11-24 23.37.26.jpg
Pobrano: 1033
Komentarz: zagęszczanie kaszą kukurydzianą
Zobacz post
Zobacz temat: [FOTO] Produkcja własnych drożdży.
stałyodbiór.pngstałyodbiór.png
Pobrano: 1150

Zobacz post
Zobacz temat: Destylator ciągły.
2014-12-12 18.58.06.jpg2014-12-12 18.58.06.jpg
Pobrano: 673

Zobacz post
Zobacz temat: Destylator ciągły.
2014-12-20 17.45.23.jpg2014-12-20 17.45.23.jpg
Pobrano: 525

Zobacz post
Zobacz temat: Kiełbasa podwawelska
2014-12-20 17.50.20-1.jpg2014-12-20 17.50.20-1.jpg
Pobrano: 527

Zobacz post
Zobacz temat: Kiełbasa podwawelska
2014-12-20 17.50.27.jpg2014-12-20 17.50.27.jpg
Pobrano: 529

Zobacz post
Zobacz temat: Kiełbasa podwawelska
2015-01-18 23.26.11.jpg2015-01-18 23.26.11.jpg
Pobrano: 157

Zobacz post
Zobacz temat: Wirtualny toast
2015-05-23 13.49.51.jpg2015-05-23 13.49.51.jpg
Pobrano: 222
Komentarz: Po namaczaniu trzykrotnym.
Zobacz post
Zobacz temat: Jak zrobić słód
2015-05-24 13.05.27.jpg2015-05-24 13.05.27.jpg
Pobrano: 222
Komentarz: Druga doba kiełkowania.
Zobacz post
Zobacz temat: Jak zrobić słód
2015-05-25 10.19.14.jpg2015-05-25 10.19.14.jpg
Pobrano: 222
Komentarz: Trzecia doba kiełkowania, korzonki dobrze rozwinięte.
Zobacz post
Zobacz temat: Jak zrobić słód
2015-05-25 10.20.56.jpg2015-05-25 10.20.56.jpg
Pobrano: 222
Komentarz: Po otwarciu kiełka ukazuje się nam "łodyżka", kiełkowanie zatrzymujemy zanim łodyżka się przebije na zewnątrz.
Zobacz post
Zobacz temat: Jak zrobić słód
2015-05-25 18.46.33.jpg2015-05-25 18.46.33.jpg
Pobrano: 222
Komentarz: Słód w suszarni do grzybów.
Zobacz post
Zobacz temat: Jak zrobić słód
prosty schemat.pngprosty schemat.png
Pobrano: 577

Zobacz post
Zobacz temat: Destylator ciągły.