Skirze drogi oprawa muzyczna spoko
, tylko wiertarka nie stroi. Za wysoko, w G.
Z prawdziwą przyjemnością kibicuję tematowi, dlaczego?
A bo to nowy nurt i pewna alternatywa, nie namiastka śrutowania.
Które jest i czaso i pracochłonne. i wymaga sprzętu i miejsca. A z tym różnie bywa.
Tutaj tematem otwartym jest odpowiedni dobór drożdży. Bardzo szerokie pole do popisu. No najlepiej te dedykowane do nastawów zbożowych, wiadomo.
Pozwolę sobie na mały żart, przerobiony lekko z sytuacji autentycznej którą każdy rozpozna zapewne:
Wchodzi do knajpy gość z workiem mąki na ramieniu....no inteligencja.....wy.....ać
Wstaje gość, dopija drinka, bierze zgrzewkę cukru pod pachę......nie wiem jak wy ale ja będę....wy....ał.
Kto się pokusi o małe kompendium, tutarial odnośnie tego ciekawego nurtu? Fajny treściwy opis.
Nastaw, klarowanie, sprzęt? Liczę na super treściwe i budująco zachęcające opracowanie.
Ps: Sorki że trochę nie w temacie, wciąłem się, ale uważam że to bardzo fajny kierunek.
pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............