Aparatura 009A.jpgAparatura 009A.jpg
Pobrano: 1320
Komentarz: Nakapane procenty
Zobacz post
Zobacz temat: [RW-ZP] Jajek12 - moja aparatura
Filtr 005.jpgFiltr 005.jpg
Pobrano: 580
Komentarz: Tak mam zamontowany
Zobacz post
Zobacz temat: Budowa filtra z wkładem węglowym
Filtr 006.jpgFiltr 006.jpg
Pobrano: 556
Komentarz: Zaworek
Zobacz post
Zobacz temat: Budowa filtra z wkładem węglowym
Filtr 008.jpgFiltr 008.jpg
Pobrano: 624
Komentarz: Tak wygląda w całości
Zobacz post
Zobacz temat: Budowa filtra z wkładem węglowym
Filtr 008.jpgFiltr 008.jpg
Pobrano: 1005
Komentarz: Zostawiam zalany destylatem
Zobacz post
Zobacz temat: Budowa filtra z wkładem węglowym
100_9027.JPG100_9027.JPG
Pobrano: 1906
Komentarz: Pierwsza 100-ta
Zobacz post
Zobacz temat: ZABAWA: Pokaż swoją najciekawszą butelkę na alkohol!
Glinianka.JPGGlinianka.JPG
Pobrano: 168
Komentarz: Gliniana, przywieziona z Białorusi. Z ich zawartością. Mocna rzecz.
Zobacz post
Zobacz temat: ZABAWA: Pokaż swoją najciekawszą butelkę na alkohol!
Na ryby.JPGNa ryby.JPG
Pobrano: 168
Komentarz: Wiadomo gdzie ją zabieram.
Zobacz post
Zobacz temat: ZABAWA: Pokaż swoją najciekawszą butelkę na alkohol!
Pycha.JPGPycha.JPG
Pobrano: 968
Komentarz: Połowa idzie na ciepło
Zobacz post
Zobacz temat: Przepis na Zakwas - Zakwas żytni 60-godzinny
Wyrośnięty.JPGWyrośnięty.JPG
Pobrano: 968
Komentarz: Wyrośnięty
Zobacz post
Zobacz temat: Przepis na Zakwas - Zakwas żytni 60-godzinny
Wyrastanie.JPGWyrastanie.JPG
Pobrano: 968
Komentarz: Dojrzewanie
Zobacz post
Zobacz temat: Przepis na Zakwas - Zakwas żytni 60-godzinny
W foremkach.JPGW foremkach.JPG
Pobrano: 968
Komentarz: W foremkach
Zobacz post
Zobacz temat: Przepis na Zakwas - Zakwas żytni 60-godzinny
Dodatek płatków.JPGDodatek płatków.JPG
Pobrano: 968
Komentarz: Płatki owsiane dłużej utrzymują świeżość
Zobacz post
Zobacz temat: Przepis na Zakwas - Zakwas żytni 60-godzinny
IMG_4099A.jpgIMG_4099A.jpg
Pobrano: 88
Komentarz: Połonina Caryńska -15*C
Zobacz post
Zobacz temat: Spotkania z fauną i florą
100_0382.JPG100_0382.JPG
Pobrano: 310
Komentarz: wymieszany słód
Zobacz post
Zobacz temat: Ziarno bez zacierania