Ekstrakt słodu jęczmiennego na whisky
Witam czy ktoś ma doświadczenie z zacierem na whisky tzn. Ze słodu jęczmiennego chciałbym zastąpić naturalny słód jęczmienny naturalnym ekstraktem w płynie . Bardzo proszę o opinie czy ma to sens i jakie proporcje . Ile ekstraktu na kg. Naturalnego śrutu . Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony niedziela, 20 gru 2020, 18:58 przez Qba, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Posty: 2920
- Rejestracja: środa, 6 mar 2019, 20:40
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Owocówki
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 129 razy
- Otrzymał podziękowanie: 552 razy
Re: Ekstrakt słodu jęczmiennego na whisky
Tutaj masz dość obszernie opisane https://alkohole-domowe.com/forum/topic22171.html
Wszystko co " wyprodukuje " nazywam BIMBERKIEM