No parametry są świetne
śmiało rozrabiać i spożywać. To co tam widzisz to super dokładne wyszczególnienie ewentualnych zanieczyszczeń, z których najgroźniejszy jest oczywiście benzen, ale w ilości 2ppm ( parts per million ) to tak jakby go nie było.
Dla wyjaśnienia, benzen o LD50 (szczur, doustnie): 930 mg/kg, czyli kilogramowy szczur musiałby spożyć 465 LITRÓW ( w litrze znajduje się 2ppm czyli 2mg na litr ) nierozrobionego Twojego etanolu żeby opuścić ten ziemski padół
zakładając że toksyczność benzenu byłaby podobna dla człowieka, przeciętny amator trunków ważący 80kg musiałby wypić 37200 LITRÓW Twojego etanolu na raz i bez rozrabiania
Sam przyznasz, że są to nierealne wartości. Zanieczyszczenia są wymienione, ponieważ może to mieć znaczenie w laboratoriach, ale jeśli chodzi o spożywkę, to są to ilości totalnie pomijalne. Gdybyś poddał równie szczegółowej analizie alkohole domowe, to byś się przeraził ile tam jest substancji obcych i to na pewno nie w ppm, a zdecydowanie wyższych rzędach wartości.
Myłeś kolego kolumnę lepszym etanolem niż produkujesz