Technologia najprostszych nastawów opartych na cukrze.
Awatar użytkownika

patrzal
100
Posty: 114
Rejestracja: środa, 25 gru 2019, 21:38
Krótko o sobie: Γνῶθι σεαυτόν
Załączniki
Re: Cukier inwertowany – rozkład sacharozy na glukozę i fruktozę

Postautor: patrzal » wtorek, 8 wrz 2020, 08:34

W jakim celu? Skoro forum jest o alkoholach głównie. Poza tym, jak dotąd to ani się nie przedstawiłeś w odpowiednim dziale kim jesteś i jakie masz zainteresowania, nie używasz żadnych argumentów, tylko rzucasz jakieś hasła i półsłówka. Niczego nie drążysz, przecież swoich opinii (których też w sumie nie przedstawiłeś) nie popierasz niczym, żadnymi wynikami, danymi, czymkolwiek.
Jak dla mnie, na razie zachowujesz się albo jak troll, albo jak spamer/copywriter/pozycjoner, który zaraz nam wrzuci linka (albo bezpośrednio, albo w swoim podpisie) do jakiegoś reklamowego szajsu.
Miedziany mini-still na samowarze 7tl* *tl - litry tureckie


alembiki
Rabaty dla użytkowników forum AD w sklepie po podaniu loginu z forum!

tomurbanowicz
2
Posty: 4
Rejestracja: sobota, 5 wrz 2020, 20:18
Załączniki
Re: Cukier inwertowany – rozkład sacharozy na glukozę i fruktozę

Postautor: tomurbanowicz » wtorek, 8 wrz 2020, 09:01

Chyba za dużo alkoholu we krwi.
O co Ci chodzi dokładnie? Pytałem, czy badaliście sprawę HMF - i jak widać nie i tyle w temacie. Nie muszę opisywać do czego jest mi to potrzebne i tak wcześniej, czy później znajdę odpowiedź na moje pytanie (nie, nie na tym forum). Z mojej strony tyle.


rastro
950
Posty: 998
Rejestracja: wtorek, 15 sty 2013, 15:29
Załączniki
Re: Cukier inwertowany – rozkład sacharozy na glukozę i fruktozę

Postautor: rastro » wtorek, 8 wrz 2020, 15:11

O czyżby to miał być ostatni post, bo kolega się obraził?
″Iloraz inteligencji tłumu jest równy IQ najgłupszego jego przedstawiciela podzielonemu przez liczbę uczestników.„
- Terry Pratchett


Wróć do „Nastawy cukrowe”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości