Regulamin forum
1. Umieszczamy tu tylko krótkie ogłoszenia o kupnie, sprzedaży bądź innej formie wymiany towaru.
2. Posty/tematy będą automatycznie kasowane po dwóch tygodniach (14 dni) od napisania!
3. Ogłoszenia mogą zamieszczać wszyscy zarejestrowani użytkownicy.
4. Sprzedając przedmiot umieść: zdjęcia, minimalny opis oraz cenę, są to dane obowiązkowe, ogłoszenia bez nich będą kasowane.
5. Każde ogłoszenie koniecznie w nowym/osobnym temacie! (Chodzi o porządek i przejrzystość aukcji)
Nazywając temat z ogłoszeniem, postępujcie według następujących zasad:
wzór: [PREFIKS] Nazwa przedmiotu
przykłady: [SPRZEDAM] chłodnica szklana 40cm, [ODDAM] metr rurki miedzianej, [KUPIĘ] bule do wina 35 litrów, [ZAMIENIĘ] Siekierkę na kijek
6. Wystawiający i zainteresowany dogadują się miedzy sobą.
7. Obowiązuje zakaz sprzedaży artykułów alkoholowych.
8. Obowiązuje zakaz sprzedaży ciągłej (stałej i regularnej). Ogłoszenie powinno dotyczyć jednego lub maks. kilku sztuk danego przedmiotu i mieć znamiona sprzedaży okazjonalnej. Osoby prowadzące stałą sprzedaż odsyłamy na portale ogłoszeniowe (olx.pl,sprzedajemy.pl).
9. Wyłączenie z odpowiedzialności: Administracja forum AD nie ponosi żadnej odpowiedzialności za wystawione przedmioty, ich stan techniczny, ewentualne niebezpieczeństwo na jakie mogą narazić one użytkowników forum oraz inne okoliczności nieprzewidziane w wykorzystaniu tychże przedmiotów. Nie bierzemy odpowiedzialności także za nierzetelnych, nieuczciwych użytkowników forum. Prosimy jednak o zgłaszanie oszustów, pomoże to w przyszłości uniknąć nieprzyjemności innych użytkownikom.
10. Ogłoszenia naruszające regulamin będą usuwane.
1. Umieszczamy tu tylko krótkie ogłoszenia o kupnie, sprzedaży bądź innej formie wymiany towaru.
2. Posty/tematy będą automatycznie kasowane po dwóch tygodniach (14 dni) od napisania!
3. Ogłoszenia mogą zamieszczać wszyscy zarejestrowani użytkownicy.
4. Sprzedając przedmiot umieść: zdjęcia, minimalny opis oraz cenę, są to dane obowiązkowe, ogłoszenia bez nich będą kasowane.
5. Każde ogłoszenie koniecznie w nowym/osobnym temacie! (Chodzi o porządek i przejrzystość aukcji)
Nazywając temat z ogłoszeniem, postępujcie według następujących zasad:
wzór: [PREFIKS] Nazwa przedmiotu
przykłady: [SPRZEDAM] chłodnica szklana 40cm, [ODDAM] metr rurki miedzianej, [KUPIĘ] bule do wina 35 litrów, [ZAMIENIĘ] Siekierkę na kijek
6. Wystawiający i zainteresowany dogadują się miedzy sobą.
7. Obowiązuje zakaz sprzedaży artykułów alkoholowych.
8. Obowiązuje zakaz sprzedaży ciągłej (stałej i regularnej). Ogłoszenie powinno dotyczyć jednego lub maks. kilku sztuk danego przedmiotu i mieć znamiona sprzedaży okazjonalnej. Osoby prowadzące stałą sprzedaż odsyłamy na portale ogłoszeniowe (olx.pl,sprzedajemy.pl).
9. Wyłączenie z odpowiedzialności: Administracja forum AD nie ponosi żadnej odpowiedzialności za wystawione przedmioty, ich stan techniczny, ewentualne niebezpieczeństwo na jakie mogą narazić one użytkowników forum oraz inne okoliczności nieprzewidziane w wykorzystaniu tychże przedmiotów. Nie bierzemy odpowiedzialności także za nierzetelnych, nieuczciwych użytkowników forum. Prosimy jednak o zgłaszanie oszustów, pomoże to w przyszłości uniknąć nieprzyjemności innych użytkownikom.
10. Ogłoszenia naruszające regulamin będą usuwane.
-
Autor tematu - Posty: 202
- Załączniki
Chłodnica do zacieru,brzeczki.
Sprzedam chłodnicę używaną. Sprawna,szczelna. Po demontażu z jakiegoś urządzenia. Ilość zwoi 18,szer.16x16cm.wysokość samych zwoi 21cm. Średnica rurki fi8mm.ścianka 0,5mm.więc szybko odbierze ciepło. Reszta danych na zdjęciach. Cena 40zł.plus przesyłka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Krótko o sobie: Człowiek nie jest taki, żeby sobie nie poradzić
- Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
- Załączniki
Re: Chłodnica do zacieru,brzeczki.
Jestem zainteresowany chłodnicą tylko daj mi chwilę ponieważ muszę zmierzyć otwór w beczce, w której będę chciał jej używać. Dam znać w przeciągu godziny

Jestem zainteresowany chłodnicą tylko daj mi chwilę ponieważ muszę zmierzyć otwór w beczce, w której będę chciał jej używać. Dam znać w przeciągu godziny

-
- Załączniki
Nie ma problemu.
-
- Załączniki
Jeśli się nie dogadacie to jestem zainteresowany 

-
- Załączniki
Ja w sumie też chętnie przygarnę jak by coś 

-
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Załączniki
Również jestem zainteresowany.
-
- Załączniki
Sprzedane dla leon24_36.(jako pierwszy). Posiadam jeszcze jedną większą od tej. Wieczorem postaram się wstawić dane i zdjęcia. Możliwe, że uda mi się załatwić jeszcze jakieś ale najprędzej w przyszłym tygodniu.
-
- Załączniki
Jeśli cena będzie podobna to pisz do mnie na PW 

-
- Załączniki
Ja też chętnie przygarnę jak coś to PW większą jeszcze lepsza 

-
- Załączniki
Jak coś załatwisz to ja też chętnie kupię.
-
- Status Alkoholowy: Gorzelnik
- Załączniki
Też zainteresowany jakbyś coś miał:)
-
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Załączniki
Hej jak coś to też jestem zainteresowany.
-
- Załączniki
-
- Załączniki
Witajcie. Miałem wstawić zdjęcia tej większej chlodniczki ale sprzedana koledze, który wczoraj zarezerwował. Mam nadzieję, że uda mi się zdobyć jeszcze jakieś. Będę informował.
-
- Załączniki
@Kasko powiedz z czego pochodzą te chlodniczki?
-
- Załączniki
Nie mam pojęcia z jakiego urządzenia ale jak plukalem je to wyleciał płyn o zapachu piwa. Myślę,że to chyba z jakiś chłodziarek na piwo.
-
- Załączniki
Dla zainteresowanych https://allegro.pl/oferta/wezownica-spirala-nierdzewna-chlodnica-do-bimbru-12170370812
Kupiłem ze dwa lata temu , sprawuje sie bez zarzutu .
Kupiłem ze dwa lata temu , sprawuje sie bez zarzutu .
-
- Załączniki
Witajcie. Udało się zdobyć jeszcze kilka chłodniczek. Nr.1 -wys30cm.+8króćce,szer.16x16cm,28zwoi-60zł. Nr.2-wys.29cm.+10króćce,szer.18x18cm,23zwoi-55zł. Nr.3-wys38+10króćce,szer.16x16cm.28zwoi-60zł. Nr.4-wys.38+10cm,szer.18,5x18,5cm.24zwoi-55zł. Nr.5-wys38cm.+16króćce,szer.20x20cm.28zwoi-65zł. Wszystkie są z rurki fi8mmx0,5mm stal nierdzewna. Do ceny trzeba doliczyć koszty przesyłki(do dogadania w zależności jaka przesyłka) lub jak ktoś woli może sam sobie zamówić np.inpost.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Załączniki
@Kasko nr 4 biorę.
Proszę o info na priv co do przelewu
Proszę o info na priv co do przelewu
-
- Załączniki
Nr5 zarezerwował zwirek ,nr 4 Krychu35.