"Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Dowolne tematy i off-topowe rozmowy. Piszcie tu to na co tylko macie ochotę, luźnie gadki i tak dalej, możecie się powyżywać. :)
Regulamin forum
W tym dziale można rozmawiać na luzie o wielu tematach.

Obowiązuje zakaz poruszania tematów POLITYCZNYCH. Tematy takie będą kasowane lub moderowane.
Awatar użytkownika

Pretender
2500
Posty: 2993
Rejestracja: piątek, 11 lis 2011, 14:17
Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
Lokalizacja: Centrum
Podziękował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 251 razy

Post autor: Pretender »

Przyjechał popatrzeć jak TO się robi profesjonalnie :-)
Awatar użytkownika

Dave
150
Posty: 181
Rejestracja: piątek, 6 mar 2015, 23:30
Podziękował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: Dave »

Szok
Awatar użytkownika

Lootzek
850
Posty: 887
Rejestracja: środa, 19 wrz 2012, 00:23
Krótko o sobie: Psotnik, dłubacz i leń patentowany.
Status Alkoholowy: Destylator
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 97 razy
Otrzymał podziękowanie: 171 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: Lootzek »

A to nie było w październiku zeszłego roku przy okazji Whisky Live Warsaw?
Kurna, złapałoby się kontakt, skrzyknęło wiarę z forum, zaprosiło człowieka, ugościło po polsku czym chata bogata swojskimi wyrobami... Jak już by go odratowali po piciu z Polakami, na pewno byłby zadowolony! ;P

monk36
5
Posty: 7
Rejestracja: środa, 30 kwie 2014, 14:04
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: monk36 »

Chyba był tylko przez 48 godzin.
Awatar użytkownika

panta_rei
550
Posty: 566
Rejestracja: sobota, 6 paź 2012, 19:33
Krótko o sobie: Robię najlepszą pieprzówkę po tej stronie Wisły ;-)
Ulubiony Alkohol: Moja osobista nalewka agrestowa ;-)
Lokalizacja: Braniewo
Podziękował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 44 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: panta_rei »

Lootzek pisze:A to nie było w październiku zeszłego roku przy okazji Whisky Live Warsaw?
Raczej na pewno, Czajkus u siebie coś o tym pisał nawet, niestety po imprezie ;-)
Pozdrawiam, Sławomir
Awatar użytkownika

olo 69
650
Posty: 692
Rejestracja: sobota, 8 maja 2010, 08:02
Podziękował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 72 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: olo 69 »

Fotkę sobie nawet razem zrobili.
Pozdrawiam,olo 69
Awatar użytkownika

Będziniak
50
Posty: 61
Rejestracja: środa, 18 lis 2015, 21:26
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: Będziniak »

Dzisiaj na Discovery lub National Geographic ( nie pamiętam ) oglądałem program o bimbrownikach, natomiast to nie było ,,bimbrownicy" a chyba ten sam program, który kręcą z dealerami narkotyków. Był lepiej zrobiony ( zasłonięte twarze, nie podają imion itd.) i chyba to nie była wyreżyserowana ustawka.
Awatar użytkownika

Emiel Regis
1700
Posty: 1723
Rejestracja: niedziela, 6 maja 2012, 10:18
Ulubiony Alkohol: własne nalewki, czerwone wytrawne
Lokalizacja: Picardie (Oise) Francja, Żywiec
Podziękował: 81 razy
Otrzymał podziękowanie: 253 razy
Re:

Post autor: Emiel Regis »

Lootzek pisze:Vide - Discovery i "Pogromcy Mitów", w odcinku gdzie zbudowali destylarkę, napędzili bimberku i użyli go jako paliwa do auta ;)
Edit: O, mam!

business.time.com/2012/10/15/states-hop ... economies/
Mógłbyś podesłać poprawionego linka?
http://www.youtube.com/watch?v=xZb3jJE8pYM
Awatar użytkownika

Lootzek
850
Posty: 887
Rejestracja: środa, 19 wrz 2012, 00:23
Krótko o sobie: Psotnik, dłubacz i leń patentowany.
Status Alkoholowy: Destylator
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 97 razy
Otrzymał podziękowanie: 171 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: Lootzek »

Awatar użytkownika

seneka
700
Posty: 718
Rejestracja: sobota, 16 sie 2014, 14:47
Podziękował: 100 razy
Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: seneka »

Obejrzyj film „Bonus - Ole Smoky Moonshine” w YouTube
https://youtu.be/xUsE1CebIAU można zrobić dobry bimber taki jak na Podlasiu można :D i po co wam te bufory i obniżone odbiory jak uczciwy bimber można zrobić ze wszystkiego :D także ten wieszaki górą :D miłej księżycowej nocy :D
ZAISTE WÓDKA POTĘŻNA JEST...ALE BIMBER WIĘKSZĄ MOCĄ WŁADA
online
Awatar użytkownika

radius
7000
Posty: 7338
Rejestracja: sobota, 23 paź 2010, 16:20
Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
Ulubiony Alkohol: Swój własny
Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
Lokalizacja: Polska południowa
Podziękował: 397 razy
Otrzymał podziękowanie: 1695 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: radius »

@ seneka25, nikt z posiadaczy buforów i obniżonych odbiorów nie robi bimbru :!: No chyba, że na siłę chce taki zrobić :D I kto to powiedział, że akurat na Podlasiu robią dobry bimber?
seneka25 pisze:uczciwy bimber można zrobić ze wszystkiego
Podrzucę ci mój "przechodzony" papier toaletowy i czekam na efekty :mrgreen:
A tak w ogóle, to przeczytaj stopkę pod postami Zygmunta :odlot:
SPIRITUS FLAT UBI VULT

michal278
1850
Posty: 1869
Rejestracja: poniedziałek, 17 gru 2012, 14:56
Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
Ulubiony Alkohol: zielona wróżka
Status Alkoholowy: Popijacz Okazyjny
Lokalizacja: podlaskie/ mazowieckie
Podziękował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 106 razy
Kontakt:
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: michal278 »

Radius bo Podlasie, szczególnie Puszcza Knyszyńska słynie z bimbru. Mi on nigdy nie smakował, ale widać są gusta i gusciki. Swoją drogą jak poczęstowałem smakoszy swoimi trunkami to orzekli że nigdy więcej bimbru. Na marginesie to w okolicach Czarnej są "fabryki" o wydajności setek litrów na dobę.
zapraszam na wczasy na podlasie - jaglowo.com

novak
30
Posty: 49
Rejestracja: poniedziałek, 5 gru 2011, 21:09
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: novak »

Mój dawny znajomy, rodem z Podlasia, pędził w starej kanie na mleko z powyginaną rurką miedzianą jako chłodnicą. Mówił, że takie 'dobre' kapie dzięki tej zaawansowanej konfiguracji znanej od pokoleń w jego rodzinnych stronach.
Jak sięgam pamięcią jego trunki smakowały jemu i ... tylko jemu.
Zresztą konsumował jej już w trakcie procesu.
PS nie czytał forum czy literatury fachowej, a i tak uważał się za eksperta :)
Awatar użytkownika

seneka
700
Posty: 718
Rejestracja: sobota, 16 sie 2014, 14:47
Podziękował: 100 razy
Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: seneka »

radiusie, wiem do czego służą bufory i obniżone odbiory :D Mam korzystam i chwalę sobie :D Wszystkich urażonych użytkowników szczerze przepraszam :D a usmiech przy moim pierwszym poście oznaczał że przynajmniej staram się żartować :D Chętnie przyjmę od Ciebie radiusie próbkę Twych domowych wyrobów. Niestety jeszcze teraz nie będę w stanie się na razie odwdzięczyć bo wyroby moje na dębie na razie spoczywają i czasu trochę wymagają :D A swoją drogą jak znajdę to chętnie nabędę słoik z filmiku i zrobie mały eksperyment. Zadębie i odstawie na półkę. Będę miał w przyszłości porównanie moich wyrobów Twoich radiusie i bimbrownii prawdziwej :D
ZAISTE WÓDKA POTĘŻNA JEST...ALE BIMBER WIĘKSZĄ MOCĄ WŁADA
online
Awatar użytkownika

radius
7000
Posty: 7338
Rejestracja: sobota, 23 paź 2010, 16:20
Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
Ulubiony Alkohol: Swój własny
Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
Lokalizacja: Polska południowa
Podziękował: 397 razy
Otrzymał podziękowanie: 1695 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: radius »

seneka25 pisze:Chętnie przyjmę od Ciebie radiusie próbkę Twych domowych wyrobów. A swoją drogą jak znajdę to chętnie nabędę słoik z filmiku i zrobię mały eksperyment. Zadębie i odstawie na półkę. Będę miał w przyszłości porównanie moich wyrobów Twoich radiusie i bimbrownii prawdziwej
Niestety, ja nie robię bimbru, no chyba, że whisky można nazwać bimbrem 8-)
Ale próbkami możemy się jak najbardziej wymienić :)
SPIRITUS FLAT UBI VULT

novak
30
Posty: 49
Rejestracja: poniedziałek, 5 gru 2011, 21:09
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: novak »

Seneka, przypomniałeś mi swoim postem dawnego znajomka, nie czujesz się urażony mam nadzieję?
Zbieżność miejsca jest zupełnie przypadkowa.
Podlasie jest najzwyczajniej zagłembiem bimbrowników, różnej maści - należy dodać.
Słyszałem też, że nie bez kozery miejscowi gaszą papierosa przed wejściem do lasu :)
Awatar użytkownika

seneka
700
Posty: 718
Rejestracja: sobota, 16 sie 2014, 14:47
Podziękował: 100 razy
Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: seneka »

radius to co mogę Ci na dzisiaj zaoferować to browar na wymianę bo moje whisky jeszcze nie ułożone także wstyd przed Ryśkiem :D natomiast piwo będzie eksperymentem bo pierwszy raz drożdże tom100% bretty także zobaczymy co dzikusy pktrafią :D odezwę się na pw :D novak oczywiście że się nie gniewam w końcu jesteśmy w dziale po godzinach więc myślę ze jak sobie nie nawrzucamy to wszytkie chłyty dozwolone :D
ZAISTE WÓDKA POTĘŻNA JEST...ALE BIMBER WIĘKSZĄ MOCĄ WŁADA
Awatar użytkownika

panta_rei
550
Posty: 566
Rejestracja: sobota, 6 paź 2012, 19:33
Krótko o sobie: Robię najlepszą pieprzówkę po tej stronie Wisły ;-)
Ulubiony Alkohol: Moja osobista nalewka agrestowa ;-)
Lokalizacja: Braniewo
Podziękował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 44 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: panta_rei »

Dzisiaj odcinek z wycieczką Tima do Polski, 2100 na Discovery
Pozdrawiam, Sławomir
Awatar użytkownika

luki123
2
Posty: 3
Rejestracja: wtorek, 2 lut 2016, 10:16
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: luki123 »

Niestety nie ma gdzie obejrzeć powtórek.

meleństwo
30
Posty: 45
Rejestracja: poniedziałek, 16 lut 2015, 12:27
Krótko o sobie: szczupły blondyn ;)
Ulubiony Alkohol: wódka
Status Alkoholowy: Bimbrownik
Lokalizacja: SH
Podziękował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: meleństwo »

Nie ma co oglądać - zmarnowana godzina. O Polsce był tylko epizod jak to Tim chce wejść ze swoim produktem na Polski rynek .... który nie zna bimbru z kukurydzy.
Przez tę godzinę lepiej na aparaturę patrzeć niż w ekran.
Życie jest krótkie, a pić się chce

zbynio
30
Posty: 42
Rejestracja: poniedziałek, 19 sie 2013, 23:10
Podziękował: 12 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: zbynio »

A no jak zawsze ... przyjechał chamerykanim i wziął nas za idiotów .. a tym czasem to sądzę, że powinien się zacząć uczyć od naszych rękodzielników sztuki robienia bimbru.
Awatar użytkownika

Roger
250
Posty: 253
Rejestracja: środa, 14 wrz 2011, 12:14
Krótko o sobie: ... to co mnie interesuje to ŻYCIE... i wszystko co z nim związane aby było lepsze i przyjemniejsze ;)
Ulubiony Alkohol: no troszkę ich jest ... :> ;)
Status Alkoholowy: Gorzelnik
Lokalizacja: W-wa & Lubuskie
Podziękował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 42 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: Roger »

Możesz obejrzeć powtórkę w niedzielę o 10 ;)

Tapniete z GT-I9500
Pozdrawiam

Robert ;)
-----------------------------------
˙˙˙˙˙˙ ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ ǝz ɐpoʞzs ˙˙˙˙˙˙˙ ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ
oj ciężko jest lekko żyć :(
Awatar użytkownika

Pretender
2500
Posty: 2993
Rejestracja: piątek, 11 lis 2011, 14:17
Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
Lokalizacja: Centrum
Podziękował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 251 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: Pretender »

Na necie są dostępne odcinki tej serii?

lukasz743
20
Posty: 24
Rejestracja: niedziela, 23 maja 2010, 11:06
Podziękował: 15 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: lukasz743 »

Tak są. Możesz je znaleźć na cda, nie sprawdzałem ile jest ich "po naszemu" ale w oryginale chyba 4 lub 5 do przodu.

rastro
2500
Posty: 2603
Rejestracja: wtorek, 15 sty 2013, 15:29
Podziękował: 83 razy
Otrzymał podziękowanie: 301 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: rastro »

Szkoda na to czasu, można się dowiedzieć ze paszowa melasa jest lepsza bo ma więcej cukru i że moc zależy od zastosowanej chłodnicy...
″Iloraz inteligencji tłumu jest równy IQ najgłupszego jego przedstawiciela podzielonemu przez liczbę uczestników.„
- Terry Pratchett

zielik93
50
Posty: 93
Rejestracja: czwartek, 30 lip 2015, 20:44
Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
Status Alkoholowy: Gorzelnik
Lokalizacja: ziemia łódzka
Podziękował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: zielik93 »

Ju jutro nowy odcinek, sam nie mam w akademiku TV, ale jeśli ktoś też nie ma dostępu do platformy cyfrowej polecam http://www.telewizjada.net
Wódka jak wódka smakuje jednakowo, czyli wspaniale
Awatar użytkownika

luki123
2
Posty: 3
Rejestracja: wtorek, 2 lut 2016, 10:16
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: luki123 »

Nie zna bimbru z kukurydzy :-)

Zbynek80
750
Posty: 779
Rejestracja: środa, 26 gru 2012, 03:09
Podziękował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 62 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: Zbynek80 »

Właśnie oglądam Bimbrowników ostatnio zrobili zacier z kukurydzy, cukru, woda, drożdże, fermentowali w kotle i po fermentacji w nim gotowali zrobili specjalny palnik który ogrzewał boki kotła na 1/3 wysokości od dołu aby się osad nie przypalił. Mają chłopaki pomysły. :o
A Tim robi Księżycówkę dla kogoś z polski i chodzi w czerwonym kapeluszu z białym orłem i napisem Polska
Dobre :)

zielik93
50
Posty: 93
Rejestracja: czwartek, 30 lip 2015, 20:44
Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
Status Alkoholowy: Gorzelnik
Lokalizacja: ziemia łódzka
Podziękował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: zielik93 »

Też oglądam ;p
Wódka jak wódka smakuje jednakowo, czyli wspaniale

Pierino
50
Posty: 60
Rejestracja: sobota, 20 gru 2014, 11:32
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: Pierino »

Ciekawe jak się potoczy ten polski wątek. Myślę, że będzie wielki krach. Obstawiam kilka powodów:
- towar nie zostanie zaakceptowany przez polskie lub europejskie normy.
- cena powiększona o cło i akcyzę będzie kosmiczna
- polski konsument jeśli kupuje drogi alkohol, to taki, który jest "markowy" i raczej kolorowy.
PS. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że film, to żaden dokument, a totalna fikcja.

cyqor
30
Posty: 35
Rejestracja: środa, 20 maja 2015, 19:52
Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: cyqor »

Mnie dziwi, ze na początku sezonu robią nowy sprzęt. Jedni gotuja na tym samym który stał cały rok w miejscu, a drudzy wszystko nowe (mowa o sezonach 3 i 4)

rastro
2500
Posty: 2603
Rejestracja: wtorek, 15 sty 2013, 15:29
Podziękował: 83 razy
Otrzymał podziękowanie: 301 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: rastro »

Tam scenariusz jest taki że jak sprzęt wielki i uciekają z lasu to zostawiają graty... do tego te dwie sieroty co to im nigdy nic nie wychodzi, oni głównie budują aparaturę....
″Iloraz inteligencji tłumu jest równy IQ najgłupszego jego przedstawiciela podzielonemu przez liczbę uczestników.„
- Terry Pratchett

Zbynek80
750
Posty: 779
Rejestracja: środa, 26 gru 2012, 03:09
Podziękował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 62 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: Zbynek80 »

Haha bo właśnie Josh i Bill to wyjątkowe sieroty ciekawe czy oni tak na prawdę kaleczą czy to zaplanowane :)

cyqor
30
Posty: 35
Rejestracja: środa, 20 maja 2015, 19:52
Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: cyqor »

No może i tak jest, ale nie lepiej to spakowac ze sobą i leciec następny rok? A już niepojete dla mnie jest to jak wprowadzali sie do opuszczonego magazynu (Jeff i Mark - sezon 4) inwestowanie kasy w nie swoje miejsce no hamerykance po prostu

rastro
2500
Posty: 2603
Rejestracja: wtorek, 15 sty 2013, 15:29
Podziękował: 83 razy
Otrzymał podziękowanie: 301 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: rastro »

No ale zauważ że pewną role odgrywa pewien dzielny policjant co to ich po lesie gania... pewnie jak by się z tym wprowadzili gdzieś do domu to odpadła by im połowa problemu.

Inna sprawa to baniak do gotowania niby 1000l a zacier/nastaw w kilku beczkach tak na oko 100-120l.

Szczerze mówiąc przy naszych to wyglądają słabo...

http://bialystok.wyborcza.pl/bialystok/ ... zczy_.html
″Iloraz inteligencji tłumu jest równy IQ najgłupszego jego przedstawiciela podzielonemu przez liczbę uczestników.„
- Terry Pratchett

cyqor
30
Posty: 35
Rejestracja: środa, 20 maja 2015, 19:52
Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: cyqor »

Przypominam, dzisiaj o 21 na discovery kolejny odcinek ;)
Awatar użytkownika

Chlniencie
50
Posty: 74
Rejestracja: niedziela, 15 mar 2015, 23:15
Krótko o sobie: Adres BitMessage: BM-2cXXZ6g6xhfqMaNwCV68oLeuSZQsRQaVun
Podziękował: 22 razy
Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Re:

Post autor: Chlniencie »

rastro pisze:Szkoda na to czasu, można się dowiedzieć ze paszowa melasa jest lepsza bo ma więcej cukru i że moc zależy od zastosowanej chłodnicy...
Może niektórzy z nich mają tak badziewne chłodnice, że część alkoholu ulatnia się do atmosfery i bimber wychodzi słabszy? :P
Wczoraj Moskwa, dziś Bruksela
Suwerenność nam odbiera!

marcek10
100
Posty: 137
Rejestracja: niedziela, 10 sie 2014, 10:53
Podziękował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: marcek10 »

W linku który podesłał rastro pięknie opisali jak to znaleźli 1300L alkoholu o wartości 100 000 To prawie 76.92zł. za litr :shock: Panowie pomyślcie jaką kasiorę mamy w piwniczkach :hahaha:
Lubię takie obliczenia :lol:
Awatar użytkownika

waz_2000
150
Posty: 170
Rejestracja: sobota, 29 sty 2011, 21:12
Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
Ulubiony Alkohol: Whisky
Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
Lokalizacja: Warszawa - okolice
Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Re: Odp: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: waz_2000 »

Macie może linka do zeszłego sezonu czy coś....?
Kolumna typu: AAbratek
Keg: 30L
Wysokość kolumny (wypełnienie): 140cm
Średnica: 76,1 mm
Grzanie: Kiedyś Taboret teraz prąd 6kW
Po godzinach: Pozycjonowanie stron WWW | Psocenie | Wędkarstwo

Slodziaksos
50
Posty: 52
Rejestracja: poniedziałek, 5 sie 2013, 10:43
Podziękował: 37 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Re: "Bimbrownicy" - czyli jak robi się bimber po amerykańsku

Post autor: Slodziaksos »

Odpowiedź na całe te "seriale" jest prosta.
Taka telewizja jacy telewidzowie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Po Godzinach”