Mam pytanko czy może ktoś z WAS wie jak zrobić bimber o smaku kawy ( nie chodzi mi tu o likier kawowy, o którym znalazłem nieco na forum).
Piłem kiedyś

Jak ktoś wie jak taki trunek zrobić to proszę o przepis.
Andrzej77 pisze:Andrzej czy nie Andrzej, wrzucasz przepis, to napisz ile czego. Krótka piłka.
Pytasz, czy ogórki całe życie robię z przepisu? Nie. Ale zarówno ogórki, jak i Twoją zaprawkę robiłem/zrobię kiedyś pierwszy raz. Czy Twoim zdaniem 350 gram kawy palonej to tak oczywista miara, że nie warto o tym wspominać? Zapewniam Cię, że nie. Debiut bez przepisu skończy się tym, że albo to dokumentnie spieprzę (95% szans), albo przypadkiem trafię w punkt (5% szans).
Mięsa nie wędzę, ale jeśli wujek by mnie nauczył - miałbym bazę do modyfikacji. Ty mnie jeszcze niczego nie nauczyłeś, a już wymagasz, żebym fantazjował...
Nie wystarczy wymienić jakie instrumenty są potrzebne, żeby filharmonicy zagrali Assai meno presto z VII Symfonii Beethovena. Przydadzą się jeszcze nuty...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości