Zrębki wędzarnicze

Budowa wędzarni, wędzenie, wyrób wędlin domowych.

michal278
1850
Posty: 1869
Rejestracja: poniedziałek, 17 gru 2012, 14:56
Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
Ulubiony Alkohol: zielona wróżka
Status Alkoholowy: Popijacz Okazyjny
Lokalizacja: podlaskie/ mazowieckie
Podziękował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 106 razy
Kontakt:

Post autor: michal278 »

Ja mam zrębki, możemy się dogadać. Albo 100 lica albo podlasie. Pzdr
zapraszam na wczasy na podlasie - jaglowo.com

krzys59
100
Posty: 120
Rejestracja: poniedziałek, 9 wrz 2013, 09:14
Podziękował: 11 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Re: Zrębki wędzarnicze

Post autor: krzys59 »

wiking pisze:A jaka jest gradacja tych zrębków, bo widzę że to taki mix.
Dymogenerator od Miro przerabia na dym wszystko, nie ma znaczenia jaka gradacja, no może poza patykami i szczapkami :D z tym mógłby mieć problem. Zaopatrz się od razu w porządny palnik do odpalania i poszukaj na Wędlinach domowych o dosuszaniu zrębków, miałem z tym kiedyś ogromny problem, niby były suche a nie chciało działać. Jak się je podsuszy przed użyciem, efekty są dużo lepsze.

michal278
1850
Posty: 1869
Rejestracja: poniedziałek, 17 gru 2012, 14:56
Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
Ulubiony Alkohol: zielona wróżka
Status Alkoholowy: Popijacz Okazyjny
Lokalizacja: podlaskie/ mazowieckie
Podziękował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 106 razy
Kontakt:
Re: Odp: Zrębki wędzarnicze

Post autor: michal278 »

Po domowym zrębaku, śliwki i jabłonki głównie.
zapraszam na wczasy na podlasie - jaglowo.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wędliny Domowe”