Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Czy już ktoś organizował zlot postników? Jestem w stanie zagwarantować trzy miejsca śpiące w domu ok. 5 w pomieszczeniu gospodarczym ogrzewanym ( z własną karimatą ) i miejsce pod namioty praktycznie bez ograniczeń. Wymagane coś na grilla , aparatura i towar do wypsocenia. Województwo Łódzkie.
Za dużo osób się boi. było już wąłkwane. Są tacy co myślą że jak się spotkamy to wpdanie MILICJA i nas złapią
Ludzie się nie boją , po prostu myślą na trzeźwo. Jeśli niektórzy są głodni zlotu, to niech go robią , nikt nie broni Niech się wpisują chętni w tym temacie. A niektórzy chętnie pooglądamy fotki
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Konkurencyjne forum od lat organizuje takie zjazdy (zloty) nie mając żadnych obaw że ich jakaś jednostka specjalna "Milicji Obywatelskiej" czy też "Golędzinowa" wygarnie i pozamyka.
Polska to jednak nie Białoruś i spotkania takie jak zloty tematyczne, czy też innego rodzaju prywatne i towarzyskie kółka zainteresowań mogą się Bogu dzięki odbywać i swobodnie dyskutować na dowolne tematy.
Kara żadna, ani represje za takie spotkania towarzyskie jak na razie nikomu nie grożą.
Myślę więc że Forum AD, nie ustępuje niczym sąsiedniej konkurencji i spotkanie takie (zlot), warto jak najbardziej ponownie rozważyć i doprowadzić do pozytywnego skutku.
Z tym nalotem Policji, to wydaje mi się przesada, bo jeśli zlot odbędzie się na terenie prywatnym (kolega ma ponoć nie ograniczoną ilość miejsc biwakowych), to bez zgody właściciela terenu, Policja nie ma wstępu na teren, na którym ewentualny "piknik" będzie zorganizowany. W końcu na terenie prywatnym, możemy spożywać co chcemy - nawet w terenie gęsto zabudowanym. Czyli nie ma żadnego ryzyka. Chyba,że przepisy się pozmieniały w ostatnich latach...
Swoje zdanie poddaję polemice osobom, które lepiej orientują się w prawie, bo ja mogę nie być na czasie w tej kwestii.
______________________________________________________________________ Jeszcze 14dni i będzie dwa tygodnie jak niepiję. Jestem abstynentem -tyle, że niepraktykującym.
Tu nie chodzi o strach przed policją, tylko o miejsce i czas, dlatego takie spotkania nigdy nie wychodzą.Większość albo mieszka za daleko albo termin im nie odpowiada.Jeżeli dochodzi do takich spotkań, to tylko w parę osób które mieszkają nie daleko siebie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości