Wita wszystkich "psotnych" - chłop z mazur. Kiedyś proste psoty robił ojciec, więc podstawy tematu mi znane. Pierwsze próby za mną.
Drożdże Turbo Gold3 i sprzęt podobny do tego jaki pamiętałem. pierwsze gotowanie, zasypana surówka węglem aktywnym pylistym i na dwa dni w chłodziarkę, potem drugie gotowanie - efekt zadowalający 80% bez obcych posmaków i zapachów. wszystko co poniżej 75% zostaje jako pogon do następnego psocenia. Przedgon 200 ml na rozpałkę. I to na tyle celem przedstawienia się
Teraz w wolnym czasie czytam, czytam,czytam - bo "tylko głupi wie wszystko najlepiej - mądry uczy się do śmierci"
zetes66
Regulamin forum
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
1. Jako temat wpisz tylko swój NICK
2. Przedstaw się pozostałym członkom forum, napisz co lubisz robić czym się interesujesz, co Cię tu sprowadza i jaki alkohol najbardziej lubisz produkować:) Tutaj możecie pisać o sobie dosłownie wszystko na co macie ochotę.
3. Jeśli masz zamiar tylko napisać np. "Witam, nazywam się .... " to daruj sobie.
4. Multikonta - kasujemy i banujemy
-
- Posty: 358
- Rejestracja: piątek, 18 mar 2016, 15:39
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Ulubiony Alkohol: Czysta w drinkach oraz nalewki.
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Lokalizacja: Na północ Polski dalej się nie da.
- Podziękował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy