Witam serdecznie.. Dotychczas robiłem sobie w domowym zaciszu winka na potrzeby własne i rodziny, jednak ostatnio postanowiłem wziąć się za mocniejsze trunki... Naczytałem się sporo i rozglądam się za sprzętem i tutaj moje pytanie... Znalazłem na allegro taką kolumnę: http://allegro.pl/kolumna-rektyfikacyjna-bimber-alkohol-i1753441158.html jednak jej cena jest dośc niska (jak za tego typu sprzęt) i nie jestem pewien czy sprawdzi się model jej działania, ponieważ najpopularniejsze jak zauważyłem są kolumny z zimnymi palcami. W temacie jestem laikiem dlatego liczę na Waszą pomoc...
Było! Jeżeli chcesz kupić wieszak na pranie, do tego gięty młotkiem, to polecam takie z IKEI- są tańsze. To "coś" z linka obok kolumny nawet nie stało, a wytwórcę tego potworka nie boję nazwać się rektyfikacyjnym debilem.
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości