Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Oj, pijemy, pijemy. Posiadam nawet w swoim "gabinecie" stojaczek...
Niestety, liczba butelek pustych zwykle przewyższa ilość pełnych.
Wspominane wcześniej wino można kupić w lubelskiej "Tequili", przy najbliższej okazji sprawdzę etykietkę. Moja się niestety nie zachowała...
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Przyznam, że ciekawa strona z niezłymi cenami. Mam swoje ulubione sklepy internetowe z mocnymi trunkami ale ten, bije większość z nich cenowo na głowę. Dzięki.
Oczywiście, że pijemy wina. Chciałbym pić tylko własne ale w tym celu musiałbym przeprowadzić się na południe Włoch. Monna, a może chcesz adres fajnego sklepu internetowego, jaki znalazłem z włoską oliwą z własnego importu?
______________________________________________________________________ "Cywilizacja narodziła się wraz z odkryciem fermentacji" - William Faulkner
Jeśli chodzi o wina Hiszpańskie to zwykły bubel... Chodzi mi o reklamę
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości