Wskaźnik zawartości alkoholu z termometremGłównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Tytuł: Wykonam na zamówienie destylator - według projektu
Napisane: środa, 10 lut 2010, 17:25
Witam forumowiczów
Nie bierzcie tego postu jako reklamy tylko jako informacje
Wykonuje destylatory można pisać na tym poście propozycje na pewno nikt na allegro nie wykona destylatora w takiej cenie jak ja. Oczywiście wszystko wykonam według projektu.
Czekam na propozycje
Pozdrawiam
______________________________________________________________________ Nie odkładaj do jutra tego, co możesz wypić dziś.
Jestem początkującym wiec proszę troszke o wyrozumiałość.
A w środę już chce spawać aparatury? Nie uważasz, że do tego potrzeba trochę rozeznania w temacie? Ja wiem, że według projektu itp- ale chyba chociaż odrobinę trzeba wiedzieć co się spawa... Oczywiście nie wątpie w Kolegi umiejętności spawalnicze- tylko w "temat" tego spawalnictwa
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
kolega Walkman86 wyraźnie napisał, że może wykonać aparaturę według projektu. To czy zna się na procesie destylacji/rektyfikacji nie ma tu znaczenia. Jeśli dostanie dobry projekt to zrobi dobrą aparaturę o ile jest dobrym ślusarzem/ spawaczem.
______________________________________________________________________ Rozum mówi nie pij, ale silna wola zwycięża.
Widzialem juz wielu roznych "dobrych" w ich mniemaniu.Autoreklama bez konkretow (fotek) swoich dotychczasowych dokonan nie swiadczy dobrze o wykonawcy,a pokretne pytania niby poczatkujacego kapacza,o ew.doradztwo w sprawach budowy na poczatku tematu,stawiaja pod bardzo duzym znakiem zapytania wiarygodnosc i kwalifikacje kol. walkmana86.
A więc po analizie projektu kolegi wyceniłem iz za materiał 240zł bez spirali i zaworu. Do wyboru spirala z rurki karbowanej długość 2.5 metra fi 12mm lub rurki nierdzewnej 3 metry fi 8 mm. Pierwsza 90zł druga 46zł. Teraz cena za robociznę myślę że w granicach 300zł. Możliwa negocjacja. Suma 630zł maksymalnie.
Pozdrwiam
______________________________________________________________________ Nie odkładaj do jutra tego, co możesz wypić dziś.
Czy jeśli zestaw jest bez KEG-a, to rzeczywiście jest najtaniej w okolicy? Mam reaktoe-generator bikarboksylowy o pojemności 15 litrów. Czy solidny, "gabinetowy" zestaw o niedużej wydajności można gdzieś kupić w cenie ok. 200 złotych?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości