Nie wiem czemu to robię, ale sam piszę kolejnego dubla. Bo na tym forum, było już o tym dziesiątki razy. Tylko nie chce się poczytać.
tomibisqpice napisał(a):
Myślałem zbudować 2 urządzenia, ale za drogo wychodzi
Zbuduj jedno. Z wyłączonym refluksem możesz odbierać prawie wszystkie smaki i smrodki. Ustawiony na minimum zadziała jak porządny deflegmator. W każdym razie nie musisz rezygnować z owocówek, a i spirytus do nalewek też zrobisz.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Zadałem pytanie w dziale "Budowa Aparatury" bo miałem wątpliwości. i teraz dostałem konkretną odpowiedź:
Cytuj:
Zbuduj jedno. Z wyłączonym refluksem możesz odbierać prawie wszystkie smaki i smrodki. Ustawiony na minimum zadziała jak porządny deflegmator. W każdym razie nie musisz rezygnować z owocówek, a i spirytus do nalewek też zrobisz.
I o to się rozchodzi Pozdrawiam!
______________________________________________________________________ Nie myli się ten, kto nic nie robi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości