ja jeszcze nie robiłem wina z ziemniaków, mam zamiar teraz zrobić, ale najpierw odpowiem o imbirze, zamiast zadam swoje pytanie.
Użyj imbiru z paczki takie jakie sprzedają w sklepach, sądzę, że to też będzie dobre
natomiast moje pytanie brzmi - czy ziemniaki po odcedzeniu dodajemy do tej wody którą przyprawiliśmy ? bo w przepisie wg mnie to jest mała niejasność...
Właśnie a propo ziemniaków!!! jak to przecedzić przez to płótno i jak pisze autor - gęste Co do smaków to i ziemniak może być smaczny, jak zrobiłem moim tubylcom ziemniaki z ogniska z dodatkiem soli i masełka to jeden taki mało się nie popłakał ze zdziwienia i zadziwienia, a próbować zawsze warto i dzielić się spostrzeżeniami, szczególnie na tym forum, pozdrówka dla wszystkich
______________________________________________________________________ dycha do dychy i strzelają kielichy!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości