...Calyx Żeby być grafikiem to chyba musisz fikać...
Chodzi o to, ze jest taka gra, przy ktorej jest bardzo latwo fiknac. Plansze zalaczam. No i teraz kazdy szanujacy sie Psotnik moze zagrac z jakims milym towarzystwem az do fikniecia No i zostac (gra)fikiem oczywiscie.
Pozdrawiam serdecznie Calyx
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ Kiedy fikam, to jestem grafikiem, kiedy psocę, to jestem psotnikiem
Mineło 3 miesiące od mojego tu pierwszego postu w tym czasie przepuściłem przez mój filtr kilka wiader destylatu, oraz kilka razy regenerowałem mój węgiel.
Potwierdzam jeszcze raz iż w/w węgiel po omawianej regeneracji jest w znakomitym stopniu oczyszczony.
Problem tylko z tymi w jaki sposób, różni koledzy to robią. Ja wypracowałem stałą metodę i stosuję ją od dłuższego czasu. A jestem również z niej zadowolony.
Julek miał coś tu popisać o tej regeneracji, i co? kamień w wodę.
______________________________________________________________________ Użytkownik zbanowany od 09.VII.2009r.
Bijecie tu dużo piany o regeneracji węgla. A proszę zwróćcie uwagę na fakt, że na jednym worku 1,7 l węgla Cobry za 23 złocisze można oczyścić około 50 l naszej ukochanej psotki. Jeżeli podzielimy te 23 złocisze przez 50 literków to wyjdzie nam ni mnie ni więcej jak 23 grosze za 0,5 literka. Czy opłaca się w takim razie przeprowadzać jakiekolwiek zabiegi regeneracyjne? Moim zdaniem chyba nie.
Pozdrawiam wszystkich
______________________________________________________________________ "Nie ma nic gorszego od ciepłej wódki i zimnej prostytutki."
Mam pytanko do mistrzów w tej dziedzinie buduje nie duży filtr węglowy, będzie to cylinder szklany zasypany węglem cobra. Kupiłem w aptece taki wężyk do kroplówki i chce zrobić tak żeby od góry cylindra na węgiel po jednej kropelce kapała sobie psota a na dole odbiór do naczynia.I tu moje pytanie czy tak może być? Czy regulacja odbioru musi być na dole cylindra?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości