węgiel aktywny

Wszystko o polepszaniu destylatów węglem.
Awatar użytkownika

jajek12
350
Posty: 353
Rejestracja: piątek, 7 lis 2008, 10:47
Krótko o sobie: Będę stillman'em :)
Ulubiony Alkohol: Bimbrozja
Status Alkoholowy: Gorzelnik
Lokalizacja: Gdzieś w Polsce
Podziękował: 35 razy
Otrzymał podziękowanie: 44 razy

Post autor: jajek12 »

Witam.
Mój post w ty temacie jest z przed roku. Od tamtej pory nie używam swojego filtru. Robię raz a dobrze. Przykładam się do psocenia. Jeżeli smakuje Wam to co wyszło z aparatury, nie czujecie żadnych posmaków itp. itd., to nie filtrujcie. Oczywiście po filtrowaniu jest OK. Chociaż.......Jak dla mnie nie ma żadnego smaku oprócz mocy. Niektórzy mówią, że smakuje jak woda i trzeba uważać bo łatwo przesadzić z ilością. Ja osobiście wolę jak ma delikatny posmak drożdży. Kwestia smaku i gustu.
Metodą prób i błędów dojdziecie do swoich ulubionych smaków.
Pozdro. jajek12
Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem. Hipokrates
ODPOWIEDZ

Wróć do „Węgiel aktywny”