Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
A co możemy o tym sądzić? Aparatura jest na pewno super. Doświadczenie firmy zdobywane na własnych gardłach hahahaha. A to najbardziej się liczy w tym przypadku, tylko mieć kasę i kupować!
Mirek
______________________________________________________________________ Użytkownik zbanowany od 09.VII.2009r.
Nie chce tutaj robic reklamy ale ja mam wlasnie sprzest od nich i powiem ze daje rade. Aparatura jest mala i poreczna. Mozna ja rozkrecic na malutkie czesci dobrze wyczyscic. Wiem ze zrobienie samemu daje duza radoche ale mnie ograniczaly tutaj fundusze bo spawanie wyszloby drozej mozecie sie smiac ale taka jest prawda. Zrobiona jest ladnie ale ma kilka malych wad ktore mnie zdziwily. Jedna z nich to brak mozliwosci sterowania refluxem niezaleznie od chlodnicy. To znaczy woda biegnie przez chlodnice i pozniej do refluxu. jak chcemy sciagnac koncowke bez to zawsze trzeba wode przelewac przez reflux szkoda. Zaleta jest napewno estetyka wykonania latwosc skrecenia i rozebrania, dobra wydajnosc jak na tak maly aparat. Ale i tak mam wlasnoreczne wykonanego potstilla. Jeszcze go dopieszczam ale juz niedlugo zamieszcze zdjecia pozdrawiam
______________________________________________________________________ Pijmy pijmy bo sie sciemnia
Hmm...a ktoś wie czym te kegi są polerowane? Świetny efekt...
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości