Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Tytuł: *** TU SĄ LINKI DO SKLEPÓW Z NASZYM HOBBY***
Napisane: poniedziałek, 26 sty 2009, 15:45
TU SĄ LINKI DO SKLEPÓW Z NASZYM HOBBY Będę zbierał je na forum i przy każdej okazji wklejał je tutaj. Niektóre linki z czasem mogą stać się nieaktywne, będa one wtedy sukcesywnie usuwane, a za utrudnienie - przepraszam.
Tytuł: Re: *** TU SĄ LINKI DO SKLEPÓW Z NASZYM HOBBY***
Napisane: piątek, 3 kwi 2009, 23:30
Witam Kolegów Psotników
Nie bardzo wiedziałem gdzie mogę umieścić pytanie i dlatego wstawiam je w linkach do naszego hobby. Znalazłem w internecie stonkę: http://ds18b20.friko.pl/index.html
Czytałem ileś tam postów dotyczących termometrów. A może jest w gronie psotników ktoś, kto za rozsądną kasę wyprodukuje takie urządzenie pomiarowe?
Może paru z nas byłoby zainteresowanych taką propozycją - ofertą ?
Tytuł: Re: *** TU SĄ LINKI DO SKLEPÓW Z NASZYM HOBBY***
Napisane: sobota, 4 kwi 2009, 00:01
Witam.
W odpowiedzi do Serpent - termometr cyfrowy według tego schematu opiera się na podłączeniu do komputera na gnieździe DB9. W obecnych czasach ze świeczką szukać komputerów które mają jeszcze te złącze. Najprawdopodobniej dało by radę zrobić na USB, jednak kłania się oprogramowanie, te z artykułu opiera się na Dos-owym środowisku, tutaj z jeszcze większą świeczką trzeba szukać komputerów z pełną biblioteką Dos-ową.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości