Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Na zdjęciu z korektą tzn rurka w oplocie powinna być założona na zaworek. Tworzy się wtedy tzw stały refluks czyli patent inżyniera. Na zaworze ustalamy refluks i odbiór ustala się automatycznie...
Zygmunt napisał(a):
...patent Inżyniera działa tak, że ustawiamy stały reflux...
To było od początku jasne
Brzydal napisał(a):
...Obiór będzie się odbywał na trójniku. i elektrozawór należny ustawić za trójnikiem...Trójnik ma trzy ramiona
Teraz dotarło W jakiś sposób "nadwzroczność" powodowała, że "za trójnikiem" widziałem tylko odcinek pomiędzy trójnikiem a zaworkiem precyzyjnym. Hm... Tym razem to raczej "niedowidzenie" (heh).
Dzięki Pozdrawiam serdecznie Calyx
______________________________________________________________________ Kiedy fikam, to jestem grafikiem, kiedy psocę, to jestem psotnikiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość