Niestety/stety jest Nas coraz więcej, generujemy spory ruch na serwerze, dziś dostałem info z Hostingu że strona AD generuje za duży trafic i przez to musimy przenieść się gdzie indziej i całe szczęście bo i tak ostatnio hosting AZ działał bardzo kiepsko.
W związku z tym z forum wyłączę kilka opcji, m.in. czat i co się jeszcze da dopóki nie zrobimy przeprowadzki.
Uf- ostatnie dni były ciężkie, przymusowy odwyk od forum nie wyszedł mi na zdrowie...
Good to be back!
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
To dlatego, że sporo osób jeszcze nie zauważyło, że wróciliśmy do świata żywych. Ja tam czekam, aż będzie ponad tysiąc wyświetleń dziennie i jeśli wtedy będzie śmigać to myślę, że będziemy w raju.
______________________________________________________________________ Pozdrawiam Aga
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości