No bardzo ciekawa propozycja trzeba ja wypróbować. Jest co prawda kilka znaków zapytania co do konstrukcji jak i użytych materiałów, jednak żeby zobaczyć trzeba zrobić próbę:)
______________________________________________________________________ Picie alkoholu z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach.
Klej, aluminium, lakier... No cóż, zgodnie z tytułem filmu- do wyrobu spirytusu technicznego pewnie się nadaje...
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Mam w planach zrobienie czegoś podobnego. Wycięte z puszki wieko i denko, klejone sylikonem w razie potrzeby usztywnione połączenia poxyliną. Jeszcze tylko muszę obmyśleć połączenie tego tworu z kegiem.
Bez spawania to każdy potrafi, byle miał miedź albo mosiądz. W ostateczności może być srebro bądź złoto i cyna do lutowania.
______________________________________________________________________ ポーランド語が書けますちょっと。 得意は満月の仕業の酒です。 Spécialité: Chateau de Garage, serie: La Lune Pleine Lux Lunae luceat nos! Disclaimer: Moje uczestnictwo w tym forum ma charakter czysto edukacyjno poznawczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości