Wskaźnik zawartości alkoholu z termometremGłównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Podaj mi namiary gdzie kupiłeś w takiej cenie, ja lecę na palniku do paelli!!!!!!
Mój, ten z fotek wyżej, ma takiego plusa, że nie jest skręcany na śrobki, co znacznie zwiększa jego stabilność, ale i tak trzeba będzie mu nóżki dorobić, żeby podłogi nie zepsuł. Nie to żebym reklamował, wręcz przeciwnie. Jakbym umiał spawać, to bym sam sobie zrobił. Taboret gazowy tu kupisz
Musiał byś podjechać do Taramundi(Asturias) lubo do Galicii nie mówiąc o Portugalii gdzie mają bardzo dobre ceny w takich przypadkach.
Ten co masz jest dobry, jedynie musisz dorobić taboret aby cały ciężar nie był na tym palniku. Ostatnio widziałem ofertę z makro i był żeliwny taboret na parę palników za 64 euro+vat(iva). Prawdę mówiąc spodobał mi się.
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Mój, ten z fotek wyżej, ma takiego plusa, że nie jest skręcany na śrobki, co znacznie zwiększa jego stabilność
Mój taboret był właśnie skręcany. Było to tak niestabilne że bałem się stawiać na tym kega. Na każdą nóżkę zamiast śrubek dałem po 3 nity 6mm z podkładkami. Teraz jest super stabilny. Keg z kolumną stoi pewnie.
chciałem dodać, że po grzaniu 1,5 godz. cała chata została porządnie okopcona. Nie z gazu, z nim akurat wszystko było w porządku. Obawy przed przegrzania zostały wyeliminowane wełną i folią alu. Z wietrzeniem i temperaturą pomieszczenia też ok. Ale smród po farbie trzyma się pomieszczenia elegancko juz 8 godz. Można było tego uniknąć wcześniej opalając taboret na zewnętrznej, czego kolegom życzę, bo żona. Pozdrawiam, Mum
PS Regulacja grzania całkiem dobra w tym modelu jest; dało się go tak ustawić, że temp. w rurze spadała.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości