Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Witam. Właśnie takiego używam. Fakt grzałem 2 razy, ale daje radę. Mały mankament to na tych blaszkach kolumna się buja- trzeba wzmocnić ruszt (przed następnym razem położę dwa płaskowniki). Pozdrawiam
______________________________________________________________________ Czas to pieniądz, pieniądz to piwo. Więc pijmy to piwo puki czas.
Witam. Posiadam identyczny taboret, spoko sobie radzi z KEG'iem 50L. Konstrukcja będzie rdzewiała po paru gotowaniach -to jedyny mankament, przynajmniej w moim wypadku.
Cena jest rewelacyjna, bo ja kupowałem go jakieś pół roku temu za 135zl (plus przesyłka)... -ale ponoć jest to taboret "prosto z fabryki"...
Jeśli dobrze pamiętam, to pierwsze krople były po niespełna dwóch godzinach grzania (zależne od jakości gazu).
Prawdą jest to, co pisze Dines. KEG, buja się na takim taborecie (ale nieznacznie). U mnie okazało się, że część winy ma sam KEG, ponieważ jest lekko wgięty na dolnym rancie.
______________________________________________________________________ Jeszcze 14dni i będzie dwa tygodnie jak niepiję. Jestem abstynentem -tyle, że niepraktykującym.
Witam, konstrukcja jest powiedzmy sobie nie do końca stabilna i materiał też pozostawia wiele do życzenia ważne ze sam palnik jest "postawny" i solidny. Z kolegami kupiliśmy identyczne taborety, ba nawet ten sam sprzedawca tylko kolejno o 5 i 10 zł drożej. Możliwe, że za tydzień będzie jeszcze taniej. Jak najbardziej zamawiaj!!! Pozdrawiam Bzymek80
______________________________________________________________________ (...) ile musiałbyś wypić żeby zagrać w Ich Troje?? ...hmm nie da się tyle wypić...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości