Witam serdecznie na forum kolego Braerhood Jako, że ja już zaliczyłem pierwsze poprawki odnośnie podłączenia poszczególnych elementów, zachęcam Cię do zapoznania się z tym tematem http://alkohole-domowe.com/forum/pot-still-moj-zestaw-za-280zl-t2914.html . Polecam żebyś zastosował się do uwag zawartych tam przez brać psotniczą, a na pewno polepszysz efekty. Powodzenia i uciechy z pędzenia
______________________________________________________________________ Psocić każdy może , trochę lepiej lub trochę gorzej... Pozdrawiam serdecznie, Lukstir
Ja polecam jedną przeróbkę. Zawór bezpieczeństwa zastąp podobnym króćcem do tego który już masz i podłącz go od dołu deflegmatora. Ułatwisz wylot par z szybkowaru, oraz powrót flegmy. Poprawisz wydajność sprzętu i pozbędziesz się bugotania flegmy. Koszt takiej przeróbki nie jest wielki, a zyski spore.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Jak zrobiłeś ten króciec do szybkowaru? Jakiej jest średnicy otwór? Ja mam 5mm i to chyba trochę mało
Nie wiem do kogo pytanie jest kierowane, do mnie czy do kolegi w temacie Łatwiej napisać niż się domyślać
______________________________________________________________________ Psocić każdy może , trochę lepiej lub trochę gorzej... Pozdrawiam serdecznie, Lukstir
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości