Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Natomiast pragnę zwrócić uwagę na bohaterów drugiego planu...
Załącznik:
666.JPG
Znajduje się tam Szklanka (chyba wiadomo do czego), Grzybek (zdaję mi się, że też wiadomo...), Słoik Czegoś Czarnego (no, to każdy wie czemu ma służyć) i... Krucyfiks.
Kolega Fredi zabezpieczył się na wypadek jakby mu porwało coś do chłodnicy! Gdy spostrzega awarię: 1. przełyka zawartość Szklanki 2. zakąszając Grzybkiem, 3. maluje zawartością Słoika na piersi dziewicy* pismem runicznym symbol AD, 3. bierze Krucyfiks i ze słowami: Precz mocy nieczysta! cofa nieklarowną zawartość do kolby.
No, może być inaczej, ale jakoś tak mi się wymyśliło...
*) produkt czasowo niedostępny, lub trudnodostępny
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ أسامة بن لادن
Oczywiście, istnieje też podejrzenie, że to zwykły krzyżak z kuchenki
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Chłopaki jeśli moja kolba nie ma szlifu to da rade do niej założyć aparat do destylacji ze szlifem 45mm. Bo chce zamówić sobie taką chłodnice zwrotną jak ma duszek666 jest ona ze szlifem i nie wiem czy lepsza będzie bez szlifu połączona korkiem sylikonowym tak jak deflegmator.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
Ostatnio edytowano piątek, 17 gru 2010, 18:59 przez fredi007, łącznie edytowano 2 razy
Też się nad tym zastanawiałem, i z tego co mi znajomy chemik powiedział, to założyć się da, ale będzie niestabilne i nieszczelne :/ czekam na maila od laborszkło, bo niedługo mają mieć kolby 45/40
______________________________________________________________________ Robienie alkoholu sprawia, że nie muszę go pić(aż tyle)
Ale rzeczywiście wygląda jak krzyż celtycki więc i Kucykowe pismo runiczne na piersi dziewicy będzie jak najbardziej na miejscu. Tylko cholera, skąd on to wszystko wie
______________________________________________________________________ SPIRITUS FLAT UBI VULT
Ale rzeczywiście wygląda jak krzyż celtycki więc i Kucykowe pismo runiczne na piersi dziewicy będzie jak najbardziej na miejscu. Tylko cholera, skąd on to wszystko wie
Weź i znajdź dziś dziewicę, oto wyzwanie.
______________________________________________________________________ pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
Mały tuning mojej aparaturki. Właśnie jestem w trakcie testów mojego nowego nabytku chłodniczki dimorta śednia moc 90% max 92% W przyszłości planuje kupić kolumne do kompletu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości