Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Witaj kolego Winiarku powiedz czy mógłbyś zdradzić gdzie zaopatrzyłeś sie w ten termomert na szlif. Właśnie szukam na allegro dobrego sprzęcicha do brykania i chciałbym sobie takowy sprawic z góry dzieki za odpowiedź
Witam largo, całą aparaturę (kolba 20 l, chłodnica z kolumną i odstojnikiem, termometr ze szlifem, płytka "ceramiczna" pod kolbę) kupiłem w Warszawie na ul.Senatorskiej 24: http://www.polszklo.pl/index.php?show=m
Pozdrawiam
Winiarek
Ostatnio edytowano sobota, 27 cze 2009, 17:14 przez Winiarek5, łącznie edytowano 1 raz
Witam kolego Largo - jeśli chcesz - to dysponuję nowiutkim - dziewiczym termometrem na szlif (zakres -30 do + 320 stopni) - chętnie odsprzedam w dobrej cenie - zapędziłem się w zakupach i nie wetknę go nigdzie do mojego zestawu brykającego Pzdr.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości