Wskaźnik zawartości alkoholu z termometremGłównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Jak na razie ta "dyskusja" to jeszcze nie dyskusja. Nawaliliśmy z Raptorem tekstu tyle, co koza bobków, tyle, że dla foremki nie ma z tego żadnej korzyści. Oklepywanie się tekstami jest charakterystyczne dla podniesionego poziomu testosteronu.
Fajnie by było, gdyby wreszcie ktoś opracował dokument (np. pdf) z dokładnie opisaną kolumną w systemie VM i ze sterowaniem. Do dziś przyładem takiego rewelacyjnego opracowania jest opisanie kolumny z poziomą głowicą AAbratka Kolegi Akasa.
Może Raptor się poczuje ja proponuję ze swej strony opracowanie szczegółowej grafiki.
Pozdrawiam Calyx
______________________________________________________________________ Kiedy fikam, to jestem grafikiem, kiedy psocę, to jestem psotnikiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości