Tytuł: [Jak pisać posty] - Spoiler - czyli ukryta treść
Napisane: niedziela, 7 gru 2008, 20:54
Witam, dziś w cyklu Jak pisać posty przedstawię spoiler'a
Przykład:
Treść ukryta:
Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia.
Załącznik:
dupcia.jpg
TEKST WIDOCZNY, TEKST WIDOCZNY, TEKST WIDOCZNY, TEKST WIDOCZNY.
a teraz kod: używamy buttona SPOILER
[ spoiler ] Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. [ attachment=0 ]dupcia.jpg[ /attachment ] (czyli obrazek) [ /spoiler ] TEKST WIDOCZNY, TEKST WIDOCZNY, TEKST WIDOCZNY, TEKST WIDOCZNY.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
Tytuł: Re: [Jak pisać posty] - Spoiler - czyli ukryty tekst
Napisane: poniedziałek, 8 gru 2008, 05:43
Jakoś tu coś nie tak...?
Treść ukryta:
Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia. Tekst do ukrycia.
Załącznik:
dupcia.jpg
(czyli obrazek)
Nie już jest ok. Musiałem sobie zrobić test tyle,że bez djęcia. Bardzo zaniepokoiłem się, że jest tekst 'dupcia' a ja nic nie widzę... Już myslałem, że wypłukałem zdolności postrzegania 'dupci' tym co robię ale jest ok. ok.
No już spoko Juliusz jest dobrze. Uff!
Juliusz.
______________________________________________________________________ Wybrana stopka jest całkowicie niecenzuralna - tylko dla wybranych.
Widzę dupę w wodzie. Wygląda jak dwie dojrzałe pomarańcze moco do siebie przyciśnięte. Między nimi są wciśnięte majtki i chyba wpijają się w brązowe oczko ale tylko się domyślam.
Juliusz S.
______________________________________________________________________ Wybrana stopka jest całkowicie niecenzuralna - tylko dla wybranych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości