Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Witam jestem świeżakiem na forum, bez doświadczenia ,w zasadzie dopiero zaczynam:)
Pytanko mam: Mam wino które śmierdzi drożdżami. Po destylowaniu tego wina wódeczka również będzie miała zapach od drożdży prawda ? Czy istnieje jakiś sposób żeby uniknąć tego smrodu ? Czytałem coś o węglu aktywowanym, ale nie bardzo potrafię sobie wyobrazić jak to zrobić. Dzięki za pomoc
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Byly juz tematy wyjasniajace do czego wegiel aktywowany. Sprobuj znalezc, sporo juz bylo napisane. Tak w skrocie, przefiltrowanie psoty przez wegiel zdecydowanie poprawia jej smak i zapach. Sprobuj, nie pozalujesz i zawsze bedziesz filtrowal.
Pozdrawiam Calyx
______________________________________________________________________ Kiedy fikam, to jestem grafikiem, kiedy psocę, to jestem psotnikiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości