Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Promocja: 9,99 zł
Drożdże T Vodka Star T Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Fajny sprzęcik. Jedna tylko uwaga. Jeśli chciałbyś wykorzystać działanie deflegmatora, usuń z niego ocieplenie. To nie kolumna. Znacznie poprawisz w ten sposób jakość destylatu. Reszta jest w porządku. Gratulacje.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Dosłownie jak bym widział swój pierwszy w życiu sprzęt, było z niego dużo radości tylko że z czasem emalię w garnku zeżarło i zaczęły się kombinacje Ty też zaczniesz jestem pewny.
To tak tylko na jakieś pół roku i do takich małych ilości jak np. na weekendzik ^ ^. Ale mam w plamach jakiś z kolumienką rozplanować . Oczywiście jak środki na to pozwolą .
Na zdjęciu widać że kolega ma warsztacik ze sprzętem spawalniczym i nie tylko... Z takim zapleczem to na pewno coś wydumasz.
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Właśnie coś takiego robię tylko z większego gara z blachy nierdzewnej i tylko nie wiem jak uszczelnić przykrywkę. Napisz jak rozwiązałeś problem. Jestem bardzo ciekawy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości