Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Umieszczamy tu tylko krótkie ogłoszenia o kupnie lub sprzedaży. Aukcje z Allegro prosimy umieszczać w dziale: Ogłoszenia Komercyjne.
Forumowicze, którzy kupią już dany przedmiot, zobowiązani są do zgłoszenie posta/ogłoszenia do usunięcia swojego postu lub przeedytowania postu i umieszczenia informacji, że ogłoszenie jest nieaktualne.
Forumowicze, którzy znajdą tu coś dla siebie, piszą do użytkownika, który wystawia dany przedmiot i dalsze czynności przeprowadzają już miedzy sobą.
Mile widziane fotki przedmiotów, które chcecie kupić bądź sprzedać.
Każde ogłoszenie koniecznie w nowym/osobnym temacie! (Chodzi o porządek i przejrzystość aukcji) Nazywając temat z ogłoszeniem, postępujcie według następujących zasad:
[SPRZEDAM] chłodnica szklana 40cm; [ODDAM] metr rurki miedzianej; [KUPIĘ] bule do wina 35 litrów; itp...
Obowiązuje zakaz sprzedaży artykułów alkoholowych.
Uwaga! Ogłoszenia typu allegro, ebay, swistak i inne aukcje internetowe oraz te typowo komercyjne prosimy umieszczać w dziale Ogłoszenia Komercyjne, w przeciwnym wypadku będą one kasowane (nieprzenoszone)!
Witam nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w mieście w sklepie z armaturą i techniką grzewczą sprzedają nawet 10 cm odcinki rur po normalnej cenie 1 mb. Choć 54 jest dość droga za metr to za te 30 -40 cm może wyjść całkiem przystępna cena. Bo doliczając przesyłkę do ceny kawałka rury może to być nieopłacalne chyba, że ktoś odda za przysłowiowe piwko. Pozdrawiam i powodzenia w kompletowaniu podzespołów.
______________________________________________________________________ SZUKAM DRUGIEJ POŁÓWKI... MOŻE BYĆ 0,7!!!
W okolicy nie mogę znaleźć sklepu co sprzedaje inaczej, niż na całe mb. Ale już wykosztowałem się na 1mb rury, 30-40cm pójdzie na głowicę, resztę ewentualnie dołożę na kolumnę. pozdro
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Kurcze! Bo kupię 70 cm rury, potnę na drobne i Wam powysyłam. Nie możecie się dogadać? Moje 25 cm dawno już poszło kawalek-20-cm-rury-cu-fi-40-50mm-na-odstojnik-t2654.html więc nic nie mam, ale to nie taki problem. Mankamentem jest jedynie przesyłka. Kto z Was kupi i zajmie się dystrybucją nie poniesie kosztów transportu.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
No jeszcze mogę Aż taki stary nie jestem Daje radę. Rura 2 calowa 54mm z zewnątrz. Mówcie ile kto.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Zygmunt, radius zamówienie przyjęte. Jutro postaram się wejść do sklepu. Czekam jeszcze na odpowiedź "lipton76". Nie wiem jak to traktować. W końcu młody jeszcze i nie zdążył się przedstawić. Jeśli nie potwierdzi to muszę pominąć jego potrzeby.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości